2777
2789
عنوان

اشتباه سونو مطب😭😭😭

190 بازدید | 8 پست

خانوما من باردارم ۲۱ اسفند رفتم سونو بیرون شکمی انجام داد گفت ۶ هفته تموم شده و قلبش هم تشکیل شده نرماله دیروز رفتم دکتر تو مطب سونو واژینال انجام داد گفت ضربان رو پیدا نمیکنه و بهم گفت برم سونو بیرون بعد بهش گفتمتو چند هفتم گفت ۷ هفته ولی طبق سونو قبلی من باید ۹ هفته و ۲ روز باشم وچیزی ک تو سونوی قبلی با دیروز تو مطب دیدم خیلی فرق داشت جنین بزرگ شده بود و قشنگ سر بدنش مشخص بود ممکنه سونو مطب اشتباه کرده باشه چون من اصلن لک یا درد هم نداشتم تو علائم بارداری هم ویار کلن از اول نداشتم تا الان

اره سونو مطب به خواهرمم اشتباه گفته بود

من اصلن نمیزارم مطب سونو بشم

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اشتباه نکرده انشالله که چیزی نباشه ولی منم تو بارداری قبلیم دوهفته بعد از سونوی قلب، قلب جنین هام تو هشت هفته وخورده ای از کار افتاده بود

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

زیر ده هفته سونو واژینال دقیق تره

سونو تشکیل قلب تو هشت هفته شکمی انجام میشه نیازی به واژیتال نیست

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم