2777
2789
عنوان

💔😭اينكه هنوز زايمان نكردم خيلي بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 81 پست
پله زیاد بالا پایین برو  شاید از اون مدلایی که خوده دکتر باید بهت فشار وارد کنه عزیزم

يعني معاينه تحريكي ؟ يا امپول فشار؟ خيلي از امپول فشار ميترسم🥹 گفتن دردش صدبرابر زايمانه 

مامانِ آيلين❤️ 

سلام عزیزم من هم فعالیتم زیاد بود ورزش های لگنی رو هم انجام میدادم اما خبری از شروع درد نبود سه روز بعد از تاریخ مقرر رفتم بیمارستان و با آمپول فشار و ورزش سه چهار ساعته زایمان کردم شما هم صبر کن اگه دردت شروع نشد نهایتا با آمپول فشار زایمان میکنی

فاروس:فانوس دریایی😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

يعني معاينه تحريكي ؟ يا امپول فشار؟ خيلي از امپول فشار ميترسم🥹 گفتن دردش صدبرابر زايمانه 

من با بدترین معاینه تحریکی هم دردم شروع نشد فقط یه درد کاذب شب تا صبح و بعدش انگار نه انگار 

دکتر و ازمایشات و چکاپ که همه دادم..طب سنتی هر کاری ..گرونترین داروها حتی ای یو ا هم کردم منفی....او ...

مطمئن هستین دوباره ازمایش خودت قرص هرمون دکتربهت داده ازخودت مطمئن هستی کیست داری یانه

به منم همينو گفتن 

من۴۲ هفته زایمان کردم

مادرشوهر طبقه ۱۰ یه ساختمون بود هی پله بالا و پایین میرفتم 

حرکات ورزشی روی توپ و حرکات گربه و گاو و چهار دست و پا ره رفتن رو زیاد انجام میدادم 

روزهای آخر سه چهار ساعت پیاده روی میکردم

شیاف واژینال گل مغربی استفاده میکردم

ان شاء الله به سلامتی زایمان کنی

خواهر من هم اصلا درد نداشت سر دوتا بچش و سزارین شد  جفتشون هم دیر به دنیا اومدند و اصلا خوب نی ...

🤦🏻‍♀️اي واي . من همون اول رفتم براي سزارين اختياري ولي اصلا پزشكم نزاشت توي شهرمون ممنوعه حقيقتا بيمارستان خصوصي ام نداره اينجا شهر كوچيكيه . اصلا هيچ اطلاعاتي ام درباره امپول فشار ندارم تحمل درد كشيدنم ندارم كاملا مجبوري الانم كه با وجود كلي فعاليت كلا ي فينگر بازم… نميدونم چي ميشه

مامانِ آيلين❤️ 
سلام عزیزم من هم فعالیتم زیاد بود ورزش های لگنی رو هم انجام میدادم اما خبری از شروع درد نبود سه روز ...

سلام عزيزم ممنون بابت توضيحتون . منم فعاليت زياد دارم فقط درباره امپول فشار من هيچ اطلاعاتي ندارم واقعا دردش صدبرابر درد زايمانه؟😢💔 من ميترسم اسمش مياد حتي 

مامانِ آيلين❤️ 

عزیزم دعای نادعلی و حدیث کسا زیاد بخون و از حضرت فاطمه کمک بخواه ببین آمپول فشار هم هیچ مشکلی نداره منم میترسیدم اما به خیر گذشت من ام اس دارم توی خاطره زایمانم توضیح دادم که حتی اولش حالم بد شد اما بعد یه آرامبخش بهم تزریق کردن و اوضاع خوب پیش رفت توکل کن بر خدا 

سلام عزيزم ممنون بابت توضيحتون . منم فعاليت زياد دارم فقط درباره امپول فشار من هيچ اطلاعاتي ندارم وا ...

اصبا اینطور نیست و همه چی آروم آروم پیش رفت طی سه چهار ساعت هم زایمان کردم از پرستار بخواه آروم آروم سرم وارد بدنت شه 

مطمئن هستین دوباره ازمایش خودت قرص هرمون دکتربهت داده ازخودت مطمئن هستی کیست داری یانه

آره عزیزم همه ازمایشات رو دوبار انجام مخصوصن قبل ای یو ا ازمایشات تازه دادم حتی ایمنی انعقادی...میکم بهانه اسپرم بود تحرکش کم الان نمیگم عالی شده ولی با همین رنج ازمایش و کمترم خیلیلا دیدم باردار شدن‌نمیدونم گره کارم دیگه کجاس..‌خیلی دعام کن معجزه لازمم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

چشم حتما 🌹🙏🏻 

من مامای همراه داشتم و حین تزریق آمپول فشار که از طریق سرم وارد بدنم میشد ورزش روی توپ هم انجام میدادم و مامایهمراه برام از کیسه آبگرم هم استفاده میکرد راستی تنفس صحیح خیلی خیلی کمک میکنه