2777
2789
عنوان

💔😭اينكه هنوز زايمان نكردم خيلي بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1012 بازدید | 81 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو دعا کن باردار بشم 🥺😅سه ساله اقدامم...انشالله که زایمانت خوب و راحت میشه و به سلامت بغلش میگیری

انشالله دعا ميكنم سال بعد اين موقع يه نيني سالم و خوشگل توي بغلت باشه بازيش گرفته باشه نزاره بخوابي🥲❤️🥹

مامانِ آيلين❤️ 

دیروز دکتر بودم داشت به یکی میگفت تا ۴۱ هفته میشه زایمان نکرد

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

من شنیدم روغن کرچک

حس ميكنم درست نيس… يكي ميگه دوساعته زايمان كردم يكي ميگه بچه مكونيوم دفع ميكنه و خطرجداشدن جفت هست . حس ميكنم زمان زايمانم يمقدار كثيف كاري بشه با كرچك 

مامانِ آيلين❤️ 
بابرنامه پیش بریدایشالامیشی اگه خودتوشوهرت اسپرم ضعیف نباشع درست میشه

دکتر و ازمایشات و چکاپ که همه دادم..طب سنتی هر کاری ..گرونترین داروها حتی ای یو ا هم کردم منفی....اوایل همسر ضعیف که اونم الان خوب شدع‌‌نمیدونم دیگه چه کنم🥺

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

ب دکترت بگو منم ۳۹ هفته و ۵ روز رفتم چکاپ دکتر گف بستری شو امپول فشار زدن بم نساخت سزارین شدم

عزيزم چطوري بهتون نساخت ؟ بدنتون چ واكنشي نشون داد؟

مامانِ آيلين❤️ 

خواهر من هم اصلا درد نداشت سر دوتا بچش و سزارین شد 

جفتشون هم دیر به دنیا اومدند و اصلا خوب نیست

حتما همین امروز برید چکاب چون بعضی ها مدلشون همينه و درد سراغشون نمیاد

حالا یا با آمپول فشار و...زایمان طبیعی می‌کنند یا اصلا زایمان طبیعی نمیتونند می‌فرستند سزارین 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏