سلام خانوما من قرص کلومفین از روز 5 پریودی مصرف کردم ولی به جایی 5 عدد 9 عدد مصرف کردم و از دیروز دیگه نخوردم،حالا یه سوال دارم آیا در دوره ی مصرف این قرص امکان آزاد شدن تخمک هست یا حتما چند بعد از قطع آخرین قرص باید تخمک آزاد بشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
معمولا شما چون از اوایل پریودی مثلا روز 3 یا 5 شروع میکنی، اون موقع تخمک گذاری نیست اصلا. مثلا روز 5 میخوری ب مدت 5 شب میشه روز دهم که ب تخمک گذاری نزدیکتره باز. چون از 12 ب بعد احتمال داره. برای همین میگن از آخرین روز قرص. ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست.
معمولا شما چون از اوایل پریودی مثلا روز 3 یا 5 شروع میکنی، اون موقع تخمک گذاری نیست اصلا. مثلا روز 5 ...
پس یعنی من هنوز تخمکم آزاد نشده؟آخه نگران شدم گفتم نکنه چون بیشتر خوردم در دوره ی مصرفش آزاد شده باشه و نفهمیده باشم،آخه از روز 5 پریودی خوردم تا روز 13 پریودی یعنی 9 عدد
پس یعنی من هنوز تخمکم آزاد نشده؟آخه نگران شدم گفتم نکنه چون بیشتر خوردم در دوره ی مصرفش آزاد شده باش ...
تا روز 13؟! ب تعداد قرص نیست ک فقط، تو تا روز تخمک گذاری خوردی خب. گفتم ک از روز 10 ب بعد احتمال هست. روز 13 و 14 و 15 اوج تخمک گذاریه.حالا یسریا ک تنبلی تخمدان دارن ممکنه بره تا روز 16 و 17
من فکر کردم تعداد در یک روز زیاد خوردی. مثلا جای یه قرص، 2تا خوردی در روز.
اصلا برای همین میگن روز 3 یا 5 شروع بشه ب مدت 5 شب. ک وقتی تموم میشه یکم فرصت کنه تا روز 12 دیگه رشد کنن فولیکول ها. سونو فولیکول هم معمولا روز 12 اینا انجام میشه.