2777
2789
عنوان

کلام آخر...

27 بازدید | 0 پست

بعضیا میگن ما ایرانی هستیم چرااسم عربی بزاریم  یکم مطالعه وتحقیق داشته  باشین درباره ایرانی وعربی خوبه همونا که میگن چرا اسم عربی ما نسل کوروش هستیم ولی هیچی هم ازش نمیدونن ویجا شنیدن بعدمیرن اسم انگلیسی میزارن

بعضیا راحت از خیانت حرف میزنن  وهزارتا فحش میدن بعضی دیگران هم همراهی میکنن وهمه مردا رو به یه چوب میزنن بعد میگن چرا زندگیمون خرابه آقایا خانم چرا زندگیت رو توفضای مجازی جار میزنی مگه اینجا کدوم مشکل خانوادگی حل شده 

بعضیا راحت تو زندگی دیگران سر ک می کشن و اینجا  با افتخارداستان می نویسن 

غیبت وتهمت وفحش دادن نقلو نبات شده چقدر راحت مواظب زندگی خودت باش که دامنگیرت نشه

بعضیا بدون تحقیق تهمت می زنن اصلا چه لزومی داره اینجا عنوان بشه اینجا نه دادگاهه نه مشاورخانواده

بعضیا زندگیشون و تجملات روبه رخ دیگران می کشن چه لزومی داره که دیگران بدونن خداروشکر که فلان ماشین داری فلان خونه داری فلان جهیزیه داری فلان جواهرات داری

بعضیا میگن من طلاق بگیرم یا نگیرم مگه زندگی به اندازه خریدن یا نخریدن شکلاته که برای طلاق نظر خواهی میکنن(هرمشکلی که دارین میخوای طلاق بگیری بخودتون مربوطه ودادگاه و مشاورخانواده)

بعضیا میگن دین و مذهب چیه همش کشکه والکیه نخیر واقعیه اگه تو قبول نداری باشه نگو نیست نگو الکیه نگو دروغه(قیامت هست- مرگ هست- جهنم وبهشت هم هست-عذاب قبرهم هست) اون شیطان با این شیطانیش بخدا گفت من جهنمت رو پر از بندگانت میکنم)

بعضیا به همه فحش میدن مادرشوهر- جاری- خواهر- مادر-برادر-مادرزن-همسایه مثل نقل ونبات فکرنکنی فحش دادن و تهمت زدن وبی احترامی به دیگران پاسخ نداره مواظب چوب بیصدای خداباش 

اگه برای زندگی و ازدواج پول و شهرت و ماشین ملاک زندگی شد مطمین باش عاقبت خوبی نداره

بعضیا راحت فحش میدن به مردا :خانوم تو درست انتخاب نکردی- تو احساسی انتخاب کردی- تو تحقیق نکرده ازدواج کردی(یا اگه توزندگی مشکل پیدا کردین دنبال علتش بگرد همینجوری نگو همه مردا همینن دعوا و مشکل توزندگی توسرداره یکی زن یکی مرد مشکل رو تو هردو پیدا کنین)

اگه شریک زندگی عقلانی باکمی احساس انتخاب بشه اگه مشکلی پیش بیاد مردو زن باهم دنبال رفع مشکل هستن البته اینم بگم خیلی ها هم هستن عاشقانه انتخاب کردن وبهترین زندگی دارن (ملاک زندگی اخلاق- اعتقادات-گذشت-صبروتحمل)

خدا انشاالله به خانم هایی خیر بده که بااینکه مشکلات خانوادگی باشوهرشون زیاده با دندان رو جیگر زندگی می کنن البته اینم بگم هیچ مردی حق نداره سو استفاده کنه وخیانت کنه بع باخودش بگه به به چه زنی دارم پس برم هر غلطی انجام بدم این نه