2777
2789

شوهرم تقریبا ی هفته داره میشه از ساعت ۶  صبح دو سه بار کف بالا میاره خییییییییییلی میترسسم نکنه چیزی خطرناک باشه ...یک شنبه میریم پیش دکتر ...ولی خییییلی نگرانم حالم بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو بدترین حالت علامت تشنج و سکته  حتما بره دکتر.. اول داخلی بعد متخصص چیزی مصرف میکنه؟

نه ولی نوشابه خیلی مصرف کنه حتی بجای اب و شکم خالی ی مدت قبلتر معده اش به این خاطر حساس شده بود بالا اورد میاورد یا اسید معدش میزد بالا الانم نوشابه میخوره ولی شکم پر 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تجربه دارم استرس نداشته باشین از معدس

شماهم کف بالا میاوردین ؟ از اول عید هم بخاطر چکاش خییییلی استرس داشت هی میگفت حالم بده خوابم نمیبره قبلش هم استرسی بود ولی تو عید اینطوری بود ...ولی چرا پس خوب نمیش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه ولی نوشابه خیلی مصرف کنه حتی بجای اب و شکم خالی ی مدت قبلتر معده اش به این خاطر حساس شده بود بالا ...

اگر مشگل از معده ش بود تا يه هفته هر روز سيرابي بخوره . سيرابي بايد با پرز پخته بشه كه معده ش ترميم بشه . اگر از ريه بود روزي چند سيخ جگر سفيد كباب كن بخوره . 4 - 5 روزه خوب ميشه .