2777
2789
عنوان

اقا هستم نیاز به راهنمایی دارم برای کاری ،کسی تجربه داره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 74 پست
تو هنوز پولتو خرج نکردی؟ راه حل تابلویی واسه مخ زنی انتخاب کردی، چند شب قبلم بهت گفتم که اگه میخای ت ...

اه چند بار بگم که من فقط برای تجارت کمک نخواستم گفتم که با این سرمایه چه شغلی راه بندازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۰ میلیاااارد ک خیلیه با ۱۰ هزار تومنم میشه مخ زد 😂😂

خب اون زنا مشکل دارن اگه هم این آقا بتونه مخشونو بزنه خودش ضرر کرده چون هدف زنا هم پول طرفه من ب اصطلاح زن خانه دار چندین میلیارد سرمایه دارم چرا باید چشمم دنبال پول مفت اونم ب قیمت خرابی باشه؟ مطمئن باش اگه کسی مخش اینجا زده شد ایندش تباه شد چون اگه ی درصد واقعا ایشون ب قصد مخ زنی اومده باشه اینجا معلوم نیس قضیه داراییش راست باشه یا دروغ فقط قصدش اینه زنارو بکشه سمت خودش بعد بشینه ب بیخ ریششون بخنده؟ ببخشید زنی که واقعا زیر بار این خفت بره ه ر ز ه هست تامام

آخه تورم ارزش پول رو خیلی کم می‌کنه

همین دیگه مشکل اینجاست که فکرت درست کار نمیکنه 

اون دویست میلیون سود و که گرفتی میری با صد و پنجاه میلیونش طلا می‌خری می‌ندازی یه گوشه و  با پنجاه میلیونش هم زندگی می‌کنی 

همون طلاها که جمع بشن جبران تورم تم میشه

نمی‌دونم تاپیکش راست یا دروغه ولی زنایی اینجا از ۱۰۰تا مرد عقلشون بیشتر کار می‌کنه داخل خیلی زمینه ...

من همه که به همه میگم ولی باز حرف خودشون رو میزنن

ببخشید فزولی نباشه به شما هم در زمینه کاری راهنمایی کردند ؟

[QUOTE=334246814]ببخشید منظورتون از خانوم خونه دار چیه؟ ینی ماها فکر اقتصادی نداریم مغزمون معیوبه؟[/QUOب

نه به این معنی نیست که فکر اقتصادی ندارین 

ولی اطلاعات کافی هم درباره میزان سود و زیان یا بازدهی سرمایه گذاری هم بعید میدونم کمتر خانم خانه داری داشته باشه و حتی خانم های شاغل هم 

چون این یه چیز تخصصیه که نیاز داره طرف این کاره باشه و علمش رو داشته باشه توی شرایط الان چه سرمایه گذاری بهترین بازدهی و کمترین ریسک و ضررر رو داره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

اه چند بار بگم که من فقط برای تجارت کمک نخواستم گفتم که با این سرمایه چه شغلی راه بندازم

ببین داداش من توتاپیک قبلتون کلی پیشنهاد دادیم ،خوب دارید میبینید نظرات مجدد همونه فرقی نکرده

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
آخه تورم ارزش پول رو خیلی کم می‌کنه

تورم که زیاده ولی شما سرمایتو بذاری ی بانک دولتی حتی اگه نظام و رژیم و سردسته هاشم عوض بشن بانک عوض نمیشه. الان نصف بانکهای معتبر ایران از زمان شاه موندن تا الان بعد اینم هستن

من همه که به همه میگم ولی باز حرف خودشون رو میزنن ببخشید فزولی نباشه به شما هم در زمینه کاری راهنما ...

ببخشید ،( فضولی) درسته

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
نه هرزه ها قیمت شون خیلی پایین تره😂 بعدشم این آقا اگه ده میلیارد داشت خیلی بهتره میدونست چجوری و ب ...

نمی‌دونم چرا حس میکنم با این حرف شما صفت خانومهای خانه دار بیشتر توهین بنظر میاد ینی هرکس خانه داره فکر اقتصادی نداره سواد نداره تو جامعه نیس از هیچی خبر نداره فقط سرش تو کتابای آشپزی و خیاطیه....هعییی خداااا