2777
2789
تبریک می گم. اینم می گیره. 

اگه کسی سرزنش کنه یا تهمت بزنه یا ابرو ریزی کنه چه تو نفرین کنی چه نکنی اون به سزای عملش میرسه اما راجع ازدواج و طلاق معمولا ازدواج دوم همچین تفحه ای از آب درنمیاد و خیلی وقتها بدتر از قبلی میشه اینو زیاد دیدم 

چون فشار جامعه و خانواده و رنج های مطلقه بودن طرف رو‌مجبور می‌کنه به ازدواج عجله ای و اشتباه

من یکیو نفرین کردم اخراج شه بعدم بمیره واقعانم در عرض دوماه اخراج شد و چن ماه بعدش مرد جوون بود زن ...

خدا رو شکر من چند ماه بعد بخشیدمش عذاب وجدان ندارم  اما میگن دلی که شکسته باشه دعا و نفرینش عرش خدا رو میلرزونه 

خانوما برای همین میگن مواظب باشید دل نشکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال عید دل منم شکست نفرین کردم اما عید تموم شد واتفاقی نیوفتاد خیلی ناراحت بودم به خدا گله کردم سرنماز اشک ریختم 

شبش خواب دیدم یه صدایی تو خواب بهم میگف اگه اتفاقی براشون می افتاد اولین نفر خودت داغون میشدی تو نمیتونی تحمل کنی ناراحتی دیگرانو .از خواب که بیدار شدم دلم اروم گرفته بود انگار .اصلا دیگه برام نفرین کردن اون ادم ها معنا نداشت انگار که گذشتم از همه چیز 

خدایا شکرت🙏💙💜
یه تهمت خیلی بد به من و پدرم زد با اینکه خیلی خانواده موجهی هستم گفتم تهمت نزن بیچاره میشی گفت دیگه ...

قطعااااا هیچچچچ دل شکستنی بی جواب نمیمونه

بنظرم آدما بیشترشون سرنوشتشونو با حرفهایی ک از دهنشون درمیاد رقم میزنن با نیتهاشون رقم میزنن

اگه کسی سرزنش کنه یا تهمت بزنه یا ابرو ریزی کنه چه تو نفرین کنی چه نکنی اون به سزای عملش میرسه اما ر ...

خیلی ها هم بودن تو فامیلای همین خانوم که ازدواج دوم فوق العاده خوشبخت شده بودن در کل خدا باید برات بخواد ازدواج اول و دوم نداره

خدا رو شکر من چند ماه بعد بخشیدمش عذاب وجدان ندارم  اما میگن دلی که شکسته باشه دعا و نفرینش عرش ...

نفر اول که میگم مرد دلمو نشکست ولی ی کاری میکرد بدنم میلرزید اصرار داشت فیلم فلان برای شوهرم بفرسته حتی شوهرم گفت بلاک میکنم می‌گفت از خط غریبه میفرستم برات چندین خط مختلف و باعث دعوای من و شوهرم شد ۷ روز قهر بودم خونه بابام 

آقایون تاپیکام نیاین و ریپلای و لایک نکنید اگر اشتباهی جواب آقایی رو دادم.فکر کردم خانومن خدا قبول کنه دوس دارم نوکر حضرت زهرا (س) باشم برام دعا کنید ممنون
قطعااااا هیچچچچ دل شکستنی بی جواب نمیمونه بنظرم آدما بیشترشون سرنوشتشونو با حرفهایی ک از دهنشون درم ...

دقیقا من احادیث دل شکستن رو دیدن موهای بدنم سیخ شد واقعا از کنار چه موضوع مهمی راحت رد میشیم 

یچیزم من تعریف کنم. تقریبا هشت سال قبا برادرشوهرم بد دلموشکوند و دل شوهرمو.باهم درگیرم شدن. اخرش ب همسرم‌ گف رید ی ب این زن گرفتنت. ببخشید دوستان. 

الان چهارپنج ساله گیر ی زنی افتاده ک پدرشو دراورده مسخره شده جلوی دوستاش و فامیلاشون.‌ الانم انگار وکیل گرفته میخوادجداشه. منم دلم نمیخواست اینجوری شه. اما گاهی باید حواسمون باشه چی میگیم 

parasoo1989@
دقیقا من احادیث دل شکستن رو دیدن موهای بدنم سیخ شد واقعا از کنار چه موضوع مهمی راحت رد میشیم 

سلام عزیزم، 

به من بدترین تهمت که دشمن آدم خنده اش میگیره زد ولی راست راست داره راه میره به خاطر همین آیات قرآن رو نمی تونم زیاد جدی بگیرم.... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
سلام عزیزم،  به من بدترین تهمت که دشمن آدم خنده اش میگیره زد ولی راست راست داره راه میره به خا ...

سلام گلم ، تو نمیدونی وقت انتقام گرفتن خدا کی هست شاید چند ثانیه بعد شایدم ۴۰ سال دیگه منم دیگه واقعا پیگیرش نبودم حتی پیام هاشم جواب نمیدادم تا خبرش از کیلومتر ها دور بعد سه سال رسید جلو در در در خونمون میبینی کار خدا رو

تو نمیدونی وقت انتقام گرفتن خدا کی هست شاید چند ثانیه بعد شایدم ۴۰ سال دیگه منم دیگه واقعا پیگیرش نب ...

اصلا اا برام ارزشی نداره چون علاوه بر تهمت اموالم رو دزدی کرد و هزار تا شکنجه دیگه و با اینهمه داره راست راست میره... خیلی خدا رو صدا زدم که می خوام ببینمت تو اینهمه کارهایی که می کنه ولی انگار خدا هم شریکش بود.... 😔

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹
یچیزم من تعریف کنم. تقریبا هشت سال قبا برادرشوهرم بد دلموشکوند و دل شوهرمو.باهم درگیرم شدن. اخرش ب ه ...

موارد این شکلی خیلی زیاده گلم باورتون نمیشه پسر یکی از آشناهامون تا مرحله خواستگاری بله برون و صیغه محرمیت دختر همسایه مون رفت باهم مسافرت رفتن کل فامیل خبردار بودن دختره رو به خودش وابسته کرد آخرش سر یه موضوع چرت گذاشت رفت من خودم شاهد اشک و آه های اون دختر بودم چند وقت پسره ازدواج کرد دیگه خبر نداشتیم تا پسره اومد پیش بابام گفت کل زمینامو میخوام بفروشم نمیخوای؟ بابام گفت چرا گفت زنم جد و آبادمو جلو چشمم آورده هیچ مهریه اش هم دارو ندارمو باید بفروشم بدم

دختره هم ازدواج کرد شوهرش صد برابر بهتر از اون قبلیه بچه اش پارسال به دنیا اومده گرفتمش بغلم واای چقدر ناز بود😍 هزار بار خداروشکر کردم