2777
2789
عنوان

گوووووووشی آیفون🔵🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 38 پست
خیلی زیاد . هرچی باشه یه سری بالاتره دیگه . اون سری ۱۳ ، اون ۱۴. ولی چون ۱۴ به بعدی رجیستر نمیکنن ...

والا ما که ندیدم زیاد فرقی داشته باشه حتی تا ۱۵ام  انچنان تفاوتی نیست ایفون کلا لاک پشتی انچنان تغییرات میده. بلاخره گوشی برا استفاده هستش من ۱۳دارم خیلیم راضیم ازش استفاده میکنم گوشیو اون منو استفاده نمیکنه الکی پول برا مدل بالاتر لازم نیس داده بشه

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکیکه همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد
به نظرم ایفون ۱۳ معمولی رو بگیر بهتره  ۱۴ هم که میگین رجیستر نمیشه  ی گوشی که قیمتش مناس ...

قیمت ۱۳. ۵۲ ایناست

قیمت ۱۴ پرو فکنم ۶۲ اینا باشه.

خیلی اختلاف قیمت ندارن.

الان آیفون ۱۳ پرو قیمتش قشنگ دو برابره ۱۳ معمولیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بتونم که انتن و ایناشو نگه دارم که خیلی خوب میشه... ببین ۱۴ پرو ۲۵۶ و ۵۱۲ قیمتاشونو میدونی حدود ...

ببین این سایت خیلی قابل اعتماد من همه خریدامو از اینجا میکنم

توو گوگل بزن تاج موبایل 

لیست قیمت میاره برات

@mimgheyn_art پیج قشنگم 😍 هیچوقت برای شروع خوب،دیر نیست ☺️