2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما که مردی . واستون همش لذت . دیگه چیو میخوای بدونی ؟ ماهم گوشامون درازه نمیفهمیم که تو مردی 

یک سوال پرسیدم چرا فکر می‌کنین من مَردم و درضمن من دخترم و خب مجردم شاید سوالم بکم بچگونه باشه ولی خواستم به اشتراک بزارمش

다 괜찮을거야🤍
یک سوال پرسیدم چرا فکر می‌کنین من مَردم و درضمن من دخترم و خب مجردم شاید سوالم بکم بچگونه باشه ولی خ ...

پس عدد ۳ رو با دستت عکس بگیر و بذار همینجا ... اگه راست میگی ... الان میگی دستم حجاب نداره و تاریک و نمیشه 😏

یا حضرت رقیه 💞
پس عدد ۳ رو با دستت عکس بگیر و بذار همینجا ... اگه راست میگی ... الان میگی دستم حجاب نداره و تاریک و ...

عکس دستمم باشه می‌زارم هرچی که باشه برای اثباتش و یک چیزی چرا اصلا باید توی یک سایت که حتی آشناییتی باهاش ندارم بزارم، واقعا ی سری هاتونو درک نمی‌کنم که تا ی سوالی برام پیش میاد سریع میاین برچسب تاکسیک نمی‌دونم مرد نمی‌دونم اینطور رو بهم می‌زنین اول فکر کنین و بعد قضاوت کنین الان فکر می‌کنی منظورم چیز دیگه ای بود؟خیر شاید درست منظورمو نرسوندم از شما هم ایرادی نمی‌گیرم که سوع تفاهم پیش نیاد ولی من منظورم این بود که شب اولی که ازدواج می‌کنین چه حسی داره (جدایی از پدر مادر و رفتن به خونه ی خودت) 

다 괜찮을거야🤍