2777
2789

شوینده هیدرودرم فقط بخاطر صرفه اقتصادیش خریدمش باورم نمیشه انقدر خوب بود ک با جوش خداحافظی کردم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوینده هیدرودرم فقط بخاطر صرفه اقتصادیش خریدمش باورم نمیشه انقدر خوب بود ک با جوش خداحافظی کردم

قیمتش چنده ؟من سرکار نمیرم دگ 😢باید از پس اندازم بخرم پول ندارم ...قبلا شامپو بچه میزدم ولی الان خیلی جوش جوشی سدم

ضد آفتاب ام کیو اینجا خیلی تعریف کردن منم خریدم 

بدون رنگشو 

حتی شب نمیشورمش هم باعث جوش نمیشه 

ضد چروکش رو هم خریدم دو سه ماه استفاده کردم انگار لیفت کرده صورتمو 

چروک های ریز پیشونیمو برده 

حالا می‌خوام ضد لک و آبرسان ام کیو رو امتحان کنم

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها به عدد ما احاطه بهی علمک

قیمتش چنده ؟من سرکار نمیرم دگ 😢باید از پس اندازم بخرم پول ندارم ...قبلا شامپو بچه میزدم ولی الان خی ...

۱۳۰ فکر کنم 

با اینکه دوماهه استفاده میکنم هرررر شب بعضی وقتها هم صبحا اما هنوز ی عالمه دیگه مونده قشنگ سه چهار ماه دیگه دارمش 

دیگه اصلا جوش نمی‌زنم خداروشکر 

ولی ی آبرسان خوب در کنارش باید بخرم یک مقدار پوست رو خشک میکنه

مرسی عزیزم من شوینده زو بگیرم ضدآفتاب بزم دکتر بنویسع

حتما تو دی ج ی کالا نظرات رو بخون

ام کیو نسخه دکتر هاست ولی یکم گرونه من خریدم ۴۱۰چند ماه پیش اما خب حجمشم زیاده حالا می‌خوام رنگیشو بخرم