2777
2789
عنوان

💩 به من

260 بازدید | 25 پست

💩💩💩💩به من

از خودم خسته شدم

نه خدا جونمو میگیره نه خودم عرضه ی خودکشی دارم

دیگه خسته شدم

از تنهایی 

از اضطراب 

از خستگی

از بی پولی

از بچه ها

از شوهرم

از‌همه چیز خستم

دو سه سال زیر نظر روانپزشک قرص استفاده کردم، شدم قد یه فیل

اینقد چاق و زشت شدم 

تاثیری هم نداشت

به مرور قطعش کردم

دیشب با مشاور انلاین تلفتی حرف زدم ، حرفاشم به درد نخورد

خستم

خیلی خسته

زود از کوره در میرم

بچه هارو سر چیزای پیش پا افتاده دعوا میکنم

چند بار خواستم خودمو بکشم همه ازم راحت شن، دلم برا بچه ها سوخت

😭😭😭😭

الان دارم اشک میریزم و مینویسم

خیلی تنها و خستم😭😭

شوهرم مثه دیوار بی احساسه

کافیه یه کلمه باش درد و دل کنم، بهترین حالتش اینه ک قضاوت نادرست می‌کنه و دعوا درست میشه

😭😭😭😭

دعا کنید بمیرم و راحت شم

دعا میکنم به خواستت برسی

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️   " خواننده ی خاموش و خیلی وقتام تاپیک قفل شده میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بریز دور دارو روانشناس ول کن خودت به خودت کمک کن برو پیاده روی هر روز رژیم بگیر وزنت بیار پایین هفته ای یه بار استخر برو تو پارک بانوان با خانمها دوست شو همین دور همی یکی دو ساعته تو پارک حرف زدن درد دل کردن کلییییی حالت و بهتر میکنه 

عزیزم باید دارو مصرف کنی اعصابت آروم بشه بهترع مقاومت نکنی راجبش بچه هات گناه دارن من خودم یکیم جای اون بچه ها خیلی زجر میکشم :) 

نمیدونم مشکلاتت چیه ولی روحیه و افسردگیت باعث مبشه دو برابر حسشون کنی درخالی که شاید فقط یکم خستگیه

بریز دور دارو روانشناس ول کن خودت به خودت کمک کن برو پیاده روی هر روز رژیم بگیر وزنت بیار پایین هفته ...

نمی‌رسم

بخام برم بیرون کارای خونه و درسای بچه ها میمونه

فقط شب میشه برم

شب هم از فرط خستگی نمیتونم روی پام بایستم

مشاور هم دیشب می‌گفت ورزش و پیاده روی کن ولی خسته تر از اونم ک برم بیرون و پیاده روی کنم 

بریز دور دارو روانشناس ول کن خودت به خودت کمک کن برو پیاده روی هر روز رژیم بگیر وزنت بیار پایین هفته ...

عزیزم حال ایشونو ببین؟ واقعا افسردگی داره از پا درش میاره 

مثل اینه به یکی که پا ندارع بگی برو پیاده روی 

عزیزم باید دارو مصرف کنی اعصابت آروم بشه بهترع مقاومت نکنی راجبش بچه هات گناه دارن من خودم یکیم جای ...

دو سه سال دارو استفاده کردم 

به جز افزایش شدید وزن فایده ای نداشت

میدونم بخدا 

شرمنده ی بچه هامم

نگاشون میکنم و گریه میکنم که دارم آینده ی اونارو هم نابود میکنم😭

نمی‌رسم بخام برم بیرون کارای خونه و درسای بچه ها میمونه فقط شب میشه برم شب هم از فرط خستگی نمیتون ...

پیاده روی و ورزش ضد استرس شدید هست و برای شادی و نشاط فوق العاده کاش صبح زود نیم ساعتم بری باز خودت صلاح میدونی 

دو سه سال دارو استفاده کردم  به جز افزایش شدید وزن فایده ای نداشت میدونم بخدا  شرمند ...

یه دکتر بهتر برو

یواش یواش زیر نظرش کم کن قرصو

از حال و هوای معنویت هم دور نشو، من خ مذهبی نیستم ولی وقتی مشکلات مردمو میبینم مرگ و عجل دیگران و به معانی قران فکر میکنم واااقعا دیدگاهم عوض میشه میگم خدایا به جهنم که بی پولم خوبه که سالمم 

عزیزم حال ایشونو ببین؟ واقعا افسردگی داره از پا درش میاره  مثل اینه به یکی که پا ندارع بگی برو ...

آره همینطوره

فقط دوست دارم یه جا زیر زمین قایم بشم

نه کسی منو ببینه و نه من کسیو ببینم

دوست دارم بمیرم و فراموش بشم