2777
2789

یک ماهه متوجه شدم که پسریو که دوسش داشتم یکسالو نیمه با یه دختر دیگست و خودش اعتراف کرد عکسشو نشون داد گقت ۱۹ سالشه گفت پولداره ازش کلی تعریف کرد منم حرف بد زدم گفت حق نداری بهش توهین کنی و حتی گفتم دختره بچست گفت بچه بچه نکنا .

یک ماهه انقد توی خودم خودمو خوردم بدن درد شدید دارم پول تراپی ام ندارم واقعا حالم بده هرروز بدن درد هرروز بی اشتهایی پسره فهمید حالم بده از عذاب وجدان گفت من هیچوقت با کسی نبودم تورو خدا خودتو اذیت نکن .

حتی آیدی اینستاشم اول اسم خودش با سال تولد خودش با اول اسم دختره با سال تولد دخترست😔😔😔

چیکار کنم بچه ها بخدا با همین روند پیش برم میمیرم سرمم داره میترکه

چقدر خودتو کوچیک میکنی سر یک پسر بیکار و علاف

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولین کار اینه از زندگیت بندازیش بیرون بلاک از همه جا قطع ارتباط کااامل

براچی خودتو عذاب میدی و ارزشتو میاری پایین که بیاد بگه الکی گفتم؟؟ حرفشم زد باید بزنی تو دهنش خودتو بکشی کنار همین نترس تو این شرایط یبار حال بدی میکشی بهتر ازینه که با این آدم هر لحظه خودتو روحتو نابود کنی

به این فکر کن که یبار بیشتر زندگی نمیکنی وقتی نمیخوادت باید با شرایط کنار بیای میدونم خیلی سخته خیلیییی ولی سعی کن انقد خودت رو بکشی بالا که یروز تو برای اون حسرت بشی ن اینکه خودتو از بین ببری اون عشق و حالشو بکنه تو مریض شی بیفتی ی گوشه چیزی تغییر میکنه؟

آخه خیلی دوسش داشتم🥲

به درک

طرف داره راست راست میگه یکی دیگه رو میخواد چون طرف پولداره

بعد بهت ترحمم میکنه

ولش کن بره

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

همین دیشب منم همچین اتفاقی برام افتاد حال منم بده عین خودت خیلی بیشعورن جفتشون

دخترا خیلی زرنگ شدن ..

دختره ۴ سال ازم کوچیکتره من ۲۳ سالمه اصلا مثل اون زرنگ نیستم اول به یه کافه دعوتش کرد و دلشو برد هی بهش پول قرض میداد بهش کادو میداد مخشو زد راجب منم خبر داشت

به درک طرف داره راست راست میگه یکی دیگه رو میخواد چون طرف پولداره بعد بهت ترحمم میکنه ولش کن بره

خوشگلم هست و اینکه ۴ سال از من کوچیکتره دختره..

پسرا عاشق دختر کم سنن خودش ۲۶ سال داره بچه باز