2777
2789
عنوان

خواهشا بدون جواب نرین حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 43 پست
به این فکر کن که یبار بیشتر زندگی نمیکنی وقتی نمیخوادت باید با شرایط کنار بیای میدونم خیلی سخته خیلی ...

نه تغییر نمیکنه اما اینکه فکر میکنم باهم بیرون میرن همو بغل میکنن عمو میبوسن عذاب میکشم حتی پسره گفت رابطه جنسی ام دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلم هست و اینکه ۴ سال از من کوچیکتره دختره..پسرا عاشق دختر کم سنن خودش ۲۶ سال داره بچه باز

شما چند سالته؟

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

نه تغییر نمیکنه اما اینکه فکر میکنم باهم بیرون میرن همو بغل میکنن عمو میبوسن عذاب میکشم حتی پسره گفت ...

عذاب نکش باید خودت خودتو تسکین بدی بشین تا چند روز گریه کن خودتو خالی کن اما همینجوری نمون مثلا تو عذاب بکشی اون بغلش نمیکنه وقتی برای اون مهم نیست نباید برای توعم مهم باشه

۲۳

دختره اگه پولداره صرفا برای یک دوره موقت با این پسره هستش اینم که یهو محبتش نسبت به طرف زیاد شده چون میخواد تورش کنه که عمرا دختره پای این ادم نمیمونه

و دلیل اینکه توروهم الان میگی عذاب وجدان گرفته اشتباه میکنی عذاب وجدان نداره میخواد توروهم نگه داره که اون نشد تورو هم از دست نده یکی باشه کنارش

خلاصه که الویت دوم هستی براش

اگه شخصیتت اجازه میده

همین روند رو ادامه بده

پروفایل خودمم .تعلیقم تا ۱۴ دی کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

یکم یه خودت و ارزش خودت فکر کن آیا تو آدمی هستی که در عین حال که احساسات کسی رو درگیر کردی بری سراغ یه نفر دیگه ؟

اگه جوابت منفیه خوب اون تو رو از دست داده و لایق تو نبوده خدا رو شکر جلوتر نرفتی

محکم و آهسته و با وقار آدم سست عنصر رو برای هم نفسی انتخاب نکن و کسی رو پیدا کن که مثل خودت باشه

خب تو هنوز خیلی راه داری کلی پسرای خوب و بهتر از اون میان سراغت و قطعا میتونن خوشبختت کننتو نباید زن ...

به دختره حسودیم میشه با ۱۹ سال سن پولداره سرکار میره..

خوشگلم هست و اینکه پسره گفت با هم رفتن خرید و دختره واسه خودش آیفون ۱۶ پرو خرید

ببین اگ مث سگ پشیمون نشد این پسره

تو لیاقتت ادمیه ک چشاش فقط تورو ببینه خداروشکرکن دستش برات رو شد انقدر ادمای خوب هستن ک وقتی باهاشون اشنا شدی میگی چقد احمق بودم واس ی ادم بی ارزش غصه میخوردم