2777
2789

خانواده همسرم شهر دیگه ای زندگی می کنند و ما شهر دیگه . آخرین بار خودشو مادرش باهم دعوا کردن و ما از خونه مادرشوهرم برگشتیم شهرمون . بعد از مدتی مادرشوهرم یک پیام بلند بالا فرستاد برای همسرم و من اون پیام رو خوندم یواشکی. واقعا نسبت بهشون سرد شدم . حالا یک ساله ما نرفتیم شهر اونا و قراره بریم . همسرم اصرار داره فردا پس فردا بریم منم گفتم تا آخر رمضان نمیام جایی . بعدش به من می گه بخاطر اخلاق های تو هست که من جرات نمی کنم برم خونه مادرم ....

فقط نگاهش کردم ... من چی کار باید بکنم ؟ واقعا یعنی رفتار های مادرش رو یادش نیست ؟ من مقصرم ؟؟ 

مردا همینن حتی خودشون میدوننن خانوادشون ارزشی واسش نمیزارن ها 

ولی خوب زر میزنند

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دخالت نکن تو دعوا هاشون اگه به شما مستقیم حرفی نزدن 

دو روز برو بشین نه حرفی بزن نه جوابی بده برگرد تو زندگیتون بیخودی کدورت و اختلاف ننداز  

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

مردا همینن حتی خودشون میدوننن خانوادشون ارزشی واسش نمیزارن ها  ولی خوب زر میزنند

بخدا 

نمی دونم واکنش درست چیه . حتی بهش می گم بیا روز عید راه بیفتیم میگه آره مامانم هم همینو گفت !!! 

تو دلم ناراحت شدم مادرش برای ما تعیین روز هم می کنه اما چیزی نگفتم ...

همین طوری می گه بخاطر اخلاق های توعه! 

مرداد همشون همینن عزیزدلم همه چیو زود فراموش میکنن و راستش همشونم مادرشونو بیشتر دوست دارن.. مرده شو ...

آره اصلا یادش رفته انگار همه چیز رو ... 

من شدم آدم بده ! 

اصلا دهنم باز مونده بود ...