2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو چیکار کنم شبا میاد تو ذهنم و اینکه میترسم خودمم داشته باشم شما درموردش میدونی 

نه والا اطلاعی ندارم ، حرز امام جواد پیش خودت داشته باش و ایت الکرسی و جهار قل بخون انشاالله هیجی نمیشه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
علائم مختلف داره گوگول سرچ کن گلی

اخه تقریبا داشتم همشو 

مثل این گوشه گیری . اینکه احساس میکنم یکی بهم زل زده ارتباط برقرار نکردن با جنس مخالف و بقیش ک یا م نمیاد....

تنها چیزی ک نداشتم نوشته بود کبودی یا تعرض جن و ..

خواستم بدونم اگر جن عاشق باشه حتما با ا انسان رابطه برقرار میکنه؟

اگه اره ک من بکشم بیرون از این موضوع سه چهار شبه دیونم کرده😐

ایشالا مشکل روانی داشته باشم

اخه تقریبا داشتم همشو  مثل این گوشه گیری . اینکه احساس میکنم یکی بهم زل زده ارتباط برقرار نکرد ...

نه عزیزم😂😂

اینا بیشتر علائم روانشناختی 

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰
میترسمم اگه نداشته باشم اینقدر ک فکرش میکنم بیاد سمتم😂🥲

فکرتو ازاد کن گلم فکرتو ببر سمت چیزای دیگه حرز امام جواد خیلی خوبه ارامش میده همراه خودت داشته باش

بزن گوگل خواص حرز امام جواد

لطفا برای سلامتی خودتون و عزیزانتون من و خانواده ام صلوات بفرستید🥰