2821
2789
عنوان

پوستم خیلی بد شده

185 بازدید | 18 پست

سلام نزدیک دو ماهی میشه پوستم افتضاح شده 

من پوستم خیلی صاف و خوب بود فقط چندتا جوش ریز داشتم کنار فکم که دکتر گفت قرص سیپروترون کامپاند مصرف کن سه ماه الان این حدودا دوماه که مصرف کردم کل صورتم پیشونی و گونه ها و لپ  پر جوش ریز و درشت شده نمیدونم مصرف قرص رو ادامه بدم یا اینکه به دکتر دیگه ای برم کسی میدونه چیکار میشه کرد 

سنم ۲۱ هستش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین چی زیاد میخوری از اونه..اگه شیرینی جات زیاد میخوری میتونه علتش باشه

هیچی به خدا اصلا زیاد غذای چرب و فست فود و شیرینی جات نمیخورم تو ایام عید اصلا لب نزدم

اولش برون ریزی داشت پوستتون؟  بعد دکتر بدون ازمایش تجویز کرد برای من

نه برون نداشت من قبلا سونو داده بودم تنبلی تخمدان داشتم ولی چون نمی دونستم جوش مربوط بشه به تنبلی تخمدان چند تا دکتر پوست رفتم ولی مشکلمو مطرح نکردم تا اینکه بچه های نی نی سایت راهنمایی کردن منم به دکتر مشکلمو گفتم اسپیرونولاکتون برام تجویز کرد دکتر زنان هم رفتم گفت اسپیرونولاکتون رو بخور در کنارش سیپروترون هم بخور

نه برون نداشت من قبلا سونو داده بودم تنبلی تخمدان داشتم ولی چون نمی دونستم جوش مربوط بشه به تنبلی تخ ...

یعنی در حدی تو مخ منه این موضوع که کم کم دارم افسردگی میگیرم به خاطرش به جای اینکه خوب شه بدتر شده،  میخوام برم دکتر بگم نورم اسکین (راکوتان) بنویسه خلاص شم اینقدر پول محصول و شوینده و ضد جوش و...  دادم

نه راکوتان من سه ماه خوردم صورتم پر چروک شد 

عه،  حتما جوشای شما کبدی نبوده،  ابرسان و مرطوب کننده باید حتما مصرف شه اینقدر پوست رو خشک میکنه ادم حرف میزنه بغل لبش ترک میخوره 😁🥲

یعنی یه پوست صاف و شفاف اینقدر دردسر داره واقعا

خوشبحال اونایی که پوستشون خدادادی صافه...شما تنبلی تخمدان دارید؟

اره واقعاا 

نمیدونم دکتر ازمایشی ننوشت گفت بعد از اتمام قرص ها بیا 

ولی موقع پی ام اس به شدت درد دارم طوری ک میزنه به زانوم دردش

اره واقعاا  نمیدونم دکتر ازمایشی ننوشت گفت بعد از اتمام قرص ها بیا  ولی موقع پی ام اس به ...

علائمش ریزش مو،جوش های بزرگ و چرکی به خصوص قسمت چونه،منظم نبودن عادت ماهانه.ولی آزمایش و سونو بده مطمئن شی