2777
2789
خواهش میکنم. والا ما دل ناپاک نیستیم همه جوانبو در نظر میگیریم بعد نظر میدیم که یه موقع بعدا تو ذوقت ...

نه فداتشم بخدا همچین قصدی نداشتم فقط جواب اون دوستمون به دلم نشست ازش تشکر کردم .شما هم قطعا دل مهربونی داری وگرنه نمی اومدی تو تاپیکم وقت بزاری راهنماییم کنی💞💓

ای بی اثر کننده مکر دشمنان ای پروردگارم☀️
خیلی اعتقاد دارم از اذکار معجزه دیدم بگو

شبای جمعه ۱۴ بار دعای نادعلی بخون بعد هم ۱۰۰ تا صلوات به نیت اینکه شخص مورد نظر برگرده بهت پیام بده یا هرچی 

و حین خوندن باید تصور کنی اون اتفاق افتاده و با اعتقاد قلبی باید بخون و اصلا شک نکنی 

و اینکه راه های دسترسی بهت رو باز بذار مثلا اگه بلاکه آنبلاکش کن یا هرچی

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبای جمعه ۱۴ بار دعای نادعلی بخون بعد هم ۱۰۰ تا صلوات به نیت اینکه شخص مورد نظر برگرده بهت پیام بده ...

چشم عزیزم دانلود میکنم میخونم💓💞

ای بی اثر کننده مکر دشمنان ای پروردگارم☀️
چشم عزیزم دانلود میکنم میخونم💓💞

انشاالله که خیره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب ضربان دارد❤️💙میشه لطفا ی صلوات بفرستید تا همه نی نی های دنیا سالم بیان بغل ماماناشون؟🥺💚