2777
2789
عنوان

به نظرتون روم کراشه؟😂

1511 بازدید | 10 پست

دو هفتس یه پسره ای فالوم کرده بعد رفتم داخل فالوورام دیدم عع چه پسریهه😂😍 استوریامو لایک میکنه همشو منم لایک میکنم استوریاشو😂(حرمت نون و نمک مجازیه دیگه)🤣🤣 بعد  دیروز زیر یه پست تو اکسپلور کامنت گذاشتم امروز صبح دیدم عع کامنتمو لایک کرده الان دومین باره این اتفاق میفته رفتم فالووراشو چک کردم دیدم از ۴۰۰ تا فالوور من تنها دختریم که فالو کرده البته ۴ ۵ تای دیگم بوودن که اونا بلاگر لایف استایلن به نظرتون حسی داره یا من دچار سوتفاهم شدم الکی چون من الان اسم بچمونم انتخاب کردم متاسفانه🥲🥲🥲🥲😂😂😂🤣🤣🤣

يا امير الماي💔😫

خوب نیست این  چیز های کوچیک انقدر درگیرت کنه 

ولی مثل اینکه از شما خوشش میاد 

مبارک باشه 😂

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بلد نیستم چیکار کنم که ریپ بزنهههه

🤍- میخوای کراشت ریپلای بزنه ؟؟ اینجوری استوری بزار :

استوری های ممنوع:
سیاسی-استوری دپ-متن ادبی-روشن فکری-عکس بی کیفیت از خودت-درگیری با بقیه-پشت فرمون
اصول(نمونه استوری اخر کپشن هست):
پسرا:
قدی-از صورت-در حال تفریح-در حال کار-مهمونی-آهنگ مورد علاقت-باشگاه و …
دخترا:
خوندن با آهنگ-عکس از خودتون-باشگاه-تفریح-با دوست و رفیق و …

نمونه استوری ریپلای خور(هم برای دختر هاست و هم پسر ها)
-میری یه جای خوب و از اونجا عکس میگیری بعد تو استوری مینویسی که باورم نمیشه همچین جایی وجود داره
-عکس از هنری که داری(مثلا طراحی و از طراحیت استوری میذاری و زیرش مینویسی چطور شد؟)
-یه عکس با کیفیت از خودت میذاری و زیرش مینویسی یه سوال ازم بپرس
-اگر باشگاه میری تو کلوز فرند یه عکس از خودت تو باشگاه میذاری و کراشت رو میذاری تو کلوز فرند
-یه عکس در حال خندیدن با دوستت بگیر و بذار استوری زیرش بنویس هیچکس نمیفهمه داشتیم به چی میخندیدیم

اگر کراشم ریپلای نکرد چی؟خودت ریپلای میکنی.

🔥 | @Karizmatk

لایک نکن 🚫❤
چی مبارکهههه خاهرررر نمیاددد دایرکتتتت که

خب خجالتیه 

تا با خودش کنار بیاد موقعیت رو بررسی کنه 😂

برای کشف اقیانوس‌های جدید باید شهامت ترک ساحل آرام خود را داشته باشید، این جهان، جهانِ تغییر است نه تقدیر ...              خودتون رو با اینکه حتما تقدیرم نبود گول نزنید 🙃
🤍- میخوای کراشت ریپلای بزنه ؟؟ اینجوری استوری بزار : استوری های ممنوع: سیاسی-استوری دپ-متن ادبی- ...

بابا این پسره نظامیه بذم باشگاه عکس از خودم بزار بعد بزارمش کلوز خو کنسل میشم کهههه😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

يا امير الماي💔😫