2777
2789
میگه حال ندارم ببینم بعد میگه قربون حبیب برم 😐

خود هوتی باید بریزه فلش بیاره دم خونمون

من الکی براش عکس پروفایل نمیذارم که🤣🤣

دارم زحمت میکشم

اون چیکار میکنه پس؟؟😣😣

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

تیتراژش😍😍😍بلوچی و کوردیه ،عااالیه

پروفم «حپسه خان» از بنیانگذاران اولین انجمن های حامی حقوق زنان در خاورمیانه در اوایل قرن بیستم میلادی  ست،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود هوتی باید بریزه فلش بیاره دم خونمون من الکی براش عکس پروفایل نمیذارم که🤣🤣 دارم زحمت میکشم ا ...

ببین من اصلا هیچ فیلم و سریالی دانلود نمیکنم یا از تلویزیون و ماهواره میبینم یا اگرم بخوام از گوشی ببینم میرم تو آپارت،تلوبیون،یوتیوب ،فیلیمو و همه فیلما رو مستقیم از اونجا میبینم🤦🏻‍♀️الکی دانلود کنی حجم گوشیت پر میشه 

ببین من اصلا هیچ فیلم و سریالی دانلود نمیکنم یا از تلویزیون و ماهواره میبینم یا اگرم بخوام از گوشی ب ...

حالا من یا نباید ببینم یا باید حتما دانلود کنم🤣🤣

همیشه و همه جا هوتن در دسترس باشه تو گوشیم😭😭

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

حالا من یا نباید ببینم یا باید حتما دانلود کنم🤣🤣 همیشه و همه جا هوتن در دسترس باشه تو گوشیم😭😭

کلا خیلی عقبی🤣من این سریال رو از وقتی اومد دیدم فکر کنم اولین فصلش سال ۹۴ یا ۹۵ بود ، از همون موقع تا آخرین فصلش رو مسعود کراش بودم😐🤦🏻‍♀️

کلا خیلی عقبی🤣من این سریال رو از وقتی اومد دیدم فکر کنم اولین فصلش سال ۹۴ یا ۹۵ بود ، از همون موقع ...

اره میدونم🤣🤣

مسعود کدومه؟؟ 

دوست حبیب همونی که لباس آبی تنشه🤣

لباس آبی تنشه😂😂😐😐

رفتم سرچ کردم

امیر حسین رستمی رو میگی🤣🤣😐😐

لباس آبی تنشه😂😂😐😐 رفتم سرچ کردم امیر حسین رستمی رو میگی🤣🤣😐😐

ماشالا مسعود هم نمیشناسی 👽

من کلا شخصیتی نبود روش کراش نداشته باشم

از پژمان جمشیدی بگیر تا مسعود و ارسطو و رحمت و علی صادقی ، جواد عزتی، شهاب حسینی، مهران مدیری ،جواد رضویان ، عمو پورنگ، شادمهر ، سعید آقاخانی، رضا عطاران ، هوتن شکیبا، امیر کاظمی،پارسا پیروزفر، علی شادمان،گلزار،هومن سیدی،امین حیایی ،نوید محمد زاده،مانی باغبانی(همونی که تو درباره الی بود) ، محمدرضا علیمردانی، محمد رضا هدایتی، محمد رضا شریفی نیا، هادی کاظمی،ایمان صفا،مصطفی زمانی،هومن حاج عبداللهی،سیروس گرجستانی ،حمید لولایی

تازه اینا یک دهمش بود

ماشالا مسعود هم نمیشناسی 👽 من کلا شخصیتی نبود روش کراش نداشته باشم از پژمان جمشیدی بگیر تا مسعود ...

قشنگ معلومه چهرت مثل گربهه شد🤣

اره حتی بدتر از اون😐😐

عکس گربه هه چقدر بزرگ فرستاده شد😂😂