2777
2789

از نوزادی آلرژی داشت به هر  مواد آلرژی  زا ...تا ۱۴ ماهگی تحت نظر مقدادی بود و خیلی بهتر شده بود .. و گفت داروش که زادیتن بود رو قطع کن ....الان یکی دوماهه  دوباره آلرژی بر گشته و تا  چیزی  میخوره که توش شیر باشه سریع مدفوع ش سبز میشه ....دیشبم با کره گیاهی مرغ سرخ کردم و دوباره از صبح مدفوع سبز ‌..کسی تجربه داشته؟  ینی دوباره باید دارو بخوره؟ 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدفوع سبز که نشونه آلرژی نیست  معمولا خون داره مدفوعشون

نه اون تو حالت خیلی  شدیدش که خون دفع می کنن .. مدفوع سبز  نشونه ی آلرژیه

احتمال اینکه تا ۲ سالگی ادامه داشته باشه زیاده  دخترای منم  داستن ،بدو آزمایش بده ولی احتم ...

ینی دوباره تموم آزمایش ها باید تکرار بشه ...تا ۶ ماهگی تمام این آزمایش های مدفوع داده ....الان دوباره باید تکرار بشه؟

نمیدونم ولی لاکتوز هضم نمیکنه مدام تب میکنه و اسهال استفراغ

آزمایش داده برای لاکتوز ؟ قطره ی لاکتازم مصرف کرده ؟ دختره منم مشکوک بود ‌‌‌آزمایش لاکتوز مشکل نداشت اما حساسیت به پروتئین گاوی ی داشت. ‌‌

ینی دوباره تموم آزمایش ها باید تکرار بشه ...تا ۶ ماهگی تمام این آزمایش های مدفوع داده ....الان دوبار ...

برا اطمینان خودت میگم ببین خون بوده یا نه فقط آزمایش مدفوع بدین،اگه دل درد نداره گریه نمیکنه حساس نشین ببین غذا چی خورده که رنگش تغییر کرده

برا اطمینان خودت میگم ببین خون بوده یا نه فقط آزمایش مدفوع بدین،اگه دل درد نداره گریه نمیکنه حساس نش ...

دوباره باید ببرمش پیش مقدادی ...مسلما تکرار می کنه ... نه هر وقت  چیزی بخوره که تو ش شیر باشه ‌‌‌‌‌‌.... سریع مدفوع سبز متمایل به خاکساری میشع دیگه ۲۰ ماهه  این دا ستا نمونه ...می دونم حالتش رو 

برا اطمینان خودت میگم ببین خون بوده یا نه فقط آزمایش مدفوع بدین،اگه دل درد نداره گریه نمیکنه حساس نش ...

گریه نمی کنه اما معقد ش سوخته و قرمز شده 

دارو هم مصرف می کردید  برای دخترا  تون ؟