2777
2789
عنوان

ی چیزی میپرسم بگید عادیه یا ن

340 بازدید | 21 پست

زشته ولی ببخشید ذهنمو درگیر کرده ی چیزی میپرسم بگید عادیه تو این سن ؟(تازه رفتم ۱۸)وقتی ب پسرا یا مردای جذاب نگاه میکنم جذب میشم ی جوری میشم اصلت نمیتونم مستقیم تو چشاشون نگاه کنم خجالت میکشم خداروشکر تاحالا یکبارم خودارضایی نکردم و دوستپسر نداشتم کمکم کنید چیکار کنم بیشتر با خودم میجنگم پذیرش اینکه این غریضه عادیه و تو همه ادما هست سرکوبش و در نظر نگرفتنش سخته و کنترلش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم عادیه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

من پشه نرم کراش میزنم

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

کاملا طبیعیه عزیزم . تا وقتی این تابویی که برای خودت از رابطه مرد و زن ساختی و نشکنی حالا به طریق درستش یه ارتباط نگیری فک میکنی یه مرد چه چیز خاصیه و دائم تو ذهنت درگیرشی

عادیه خب منم نمیتونم تو چشم مردا زل زل نگا کنم حتی اگه زشت باشن😂

بعضیا چجوری انقدر عادیه براشون؟احساس میکنم من مشکل دارم؟

نمیدونم شاید چون از بچگی ب این چیزا اعتقاد داشتم و رعایت میکردم ادم مذهبی نیستم حتی

کاملا طبیعیه عزیزم . تا وقتی این تابویی که برای خودت از رابطه مرد و زن ساختی و نشکنی حالا به طریق در ...

چقدر قشنگ گفتی .... ی تابوی خیلی سخت از جنسیت مذکر تو ذهنمه باهاش درگیر و در عذابم