2777
2789

W.cرفتنم زیاد شده فقط 

خب این همه غذا کوفت میکنم دفع میشه که 

خب جذب کن اینا رووو

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

قدر لاغریو نمیدونین

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم اصلاجذب ندارم

وای چخبرههه 

خب من هر روز با زور کلی کالری مصرف میکنم یعنی آخر شب حالم بده ولی قشنگ همش دستشوییم

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
 قدر لاغریو نمیدونین

خواهر من دیگه با ۱۷۰قد 

۵۴کیلوعم 

کوچیکترین سایز شلوار دو تا بند انگشت برای من بزرگه باید کمربند بزنم

وای منم‌ رژیم چاقیت میگی 

رژیم اینطوریه که از صبح تا شب تا میتونم غذای پر کالری مصرف میکنم و سالم

رژیم اینطوریه که از صبح تا شب تا میتونم غذای پر کالری مصرف میکنم و سالم

هییچ چیز اشتها آوری پودری مکملی چیزی استفاده نمیکنی؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
هییچ چیز اشتها آوری پودری مکملی چیزی استفاده نمیکنی؟

نه عزیزم