2777
2789

اومدم یواشکی از ی چیزی عکس بگیرم حواسم ب فلش گوشیم نبود ک روشنه😵‍💫😂 علاوه بر اینکه یواشکی نشد تازه جلب توجهم کرد😑😂

شماهم از بدترین سوتیاتون بگید بفهمم تنها نیستم

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁
بابام داشت ازم تعریف میکرد میگفت خیلی باهوشی و... یهو اشتباهی ازم در رفت

وااایی😂😂😂😂😂

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه بار رفتیم کافی شاپ لب ساحل(مازندران)

بعد آقاعه گفت آب هویج داریم

آب سیب

آب طالبی

و چندتام گفت

بعد دوستم گفت پس بی زحمت یه آب موز بدین🤣🤣🤣😬😅✅️

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

تازه عقد کرده بودم تو گروه خانوادگیمون تو تلگرام دستم خورد رو ی استیکر بیا منو بکن اون موقع نمیشد پاک هم کنی هیچکسم ب روم نیاورد ولی مردم و زنده شدم گفتم الان میگن تازه عقد کرده تو کفه ولی با دو سه نفر ک اوکی بودم رفتم تو شخصی گفتم این سوتی رو دادم اومدن چت کردیم ک اون بره بالا بلکه کسی نبینه🤣

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

سرکار میرفتم باید سر یه ساعت خاصی کرکره ی مغازه رو میدادم پایین بعد بین یه عالمه پسر صاحبکارم گفت خانوم فلانی شما ساعت چند کرکره رو میدید پایین مثل احمقا گفتم من هر روز ساعت ۶ میکشم پایین🥺🤦‍♀️ بعد همه تو افق محو شدن

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را.....
وااایی😂😂😂😂😂

خداروشکر زیاد به روم نیاوردن

همین سوتی هم که الان پیش اومده و خیلی ناراحتم

با  دوستام راجع به کراشم حرف زدم گفتم دلم تنگ شده براش خیلی دوستش دارم دیگه طاقت ندارم و...

کراشم رو دید و قشنگ چت هامونو بهش نشون داد

الان چه غلطی کنن؟

دبیر اومد برگه امتحان بده بم میخواس امتحان بگیره منم سرم پایین بود داشتم نمیدونم چی‌چی ولی داشتم یچی می‌نوشتم 

فک کردم رفیقمه گفتم حرومزاده یه لحظه وایسا حالا میگیرم برگه رو ازت 

سرمو آوردم بالا دیدم دبیر با هزار ا فحش خارو مادر تو چشاش داره نگام میکنه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸

سوتی یه بار تو مدرسه یه خانومی عدسی درسته کرده بود پخش می کرد منم راستش از عدسی هوشم نیومد یکی از همکلاس هام که دوستم بودید امد نشست پیشم منم شردع کردم گفتم عدسی چقدر بده مامانم فعلان درست می کته و بهمان خلاصه این طفلک هیچی نگفت بعد زنگ بعدی متوجه شدم مامان همین دختره عدسی درست کرده یعنی آب شدم رفتم زیر زمین

رفتم خرید هی میگفتم تکی نمیفروشید؟ فروشنده هم آبروشون میداد بالا منم خنگ شده بودم نمی فهمیدم  

بعداز چهار بار پرسیدن با یه لبخند ریز گفت نه عمده فروشیم🤣🤣🤣🤣

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام