2777
2789

سلام من با یه اقای که مجرده حدود۹سالی میشه دستم به صورت مجازی من تبریزم اون اهواز عرب هم هستن تا به الان همدیگه رو از نزدیک ندیدیم ۱۰سالی میشه حدا شدم یه دختر هم دارم این اقا به من کمک مالی میکنه تا به الان بهم توهین نکرده شده باهم دعوا کنیم ولی نشده کلمه بدی به کار ببره برای من درصورتی که میدونم با بقیه اینطوری نیس دیگه میدونین که مردا چطورین ولی تا حالا با من توهین نکرده .من بهش گفتم که قصد ازدواج ندارم چونکه شرایطم با این اقا جور نیس ولی اونم پذیرفته ولی کمک مالی بهم میکنه مثلا عید بهم ۳ تومن عیدی داد.تولدم که اسفند ماه بود برام پول زد .ومیگه من دوستت دارم و بهت احساس دین ومسولیت میکنم قبلا راستش بخواین سنمون که کمتر بود حرفای ...س... میزد ولی بعد دیگه کلا بحثشوهم نباورد وسط  به نظرتون من خیلی دوست داره ؟هیچوقتم اصرار نکرد ببینیم همدیگه رو اون اوایل اره ولی بعد انکار ناامید شد اخه من قبول نمیکردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا حس کردم طرف متاهل😑

چقدر غیر عادی هستین دوتاتون

و قسم به رخنه‌یِ شوق در هنگامه‌یِ اشک؛ که آرزوها، آرزو نمی‌مانند...✨                                                                              خدایا شکرت ♥️ |  محب الحسین ع❤️