2777
2789

موهاش ریخته ما عقدیم میدونم که اگه موبکاره قیافه اش خیلی قشنگ تر میشه چون زمینه اش خوبه پوستش خوبه

ولی خودش دلش نمی‌خواد نمی‌دونم چرا همش طفره می‌ره میگه پول ندارم بهش میگم من پولشو میدم قبول نمیکنه به حرفم گوش نمیده ولی من آرزومه موهاشو بکاره اینجوری خجالت میکشم تو رو خدا بهم راهکار بگین با دعوا گفتم با محبت گفتم طفره می‌ره نمی‌دونم چون مجبوره سیگارو کمتر کنه واسه اونه یا چی بهم نمیگه 🤕😬

لطفا نگین بدن خودشه تو اینجوری انتخابش کردی خب من میخام قشنگتر بشه

خب که چی مثلا ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب سرد رفتار کن خیلییی  بگو بیرون نمیام. جای شلوغ ک اصلاا تحت فشار بزارش

دو سه روز قرارع پیش هم باشیم مامانش اینا میرن مسافرت می‌خوام حسابی زبون بریزم تمام تلاشمو بکنم حضوری بگم بهتره میترسم دعوا مون بشه ولی عروسیمون شهریوره میخام دیگه اردیبهشت ماه کاشت انجام بشه تا چهار ماه اینا کامل میگن در میاد خدا کمکم کنهه

خب که چی مثلا !