2789
عنوان

انتخاب رشته...

67 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من دو ماه دیگه انتخاب رشته دارم ....نمی دونم واقعا چه رشته ای برم.....دو سالی هم هست که واقعا هیچ انگیزه ای ندارم.......آنقدر هدف تعیین کردم به اهدافم نرسیدم ...دیگه هیچ هدفی انگار نمی تونم داشته باشم که بیشترشم متاسفانه به خاطر پوله.......

در کلا اینکه درسمو میخونم درسمم در حد۱۹ایناست....ولی اصلا چیزی نیست که خوشحالم کنه......کلا خیلی ملو ام

مثلاً  من انگیزه ی پروژه نوشتن ندارم.... کلا چهار صفحه است حالا این چهار صفحه رو من پنج روز طولش میدم !یعنی چیزی که تو دو ساعت میشه انجام داد.....در این حد.......

به نظرتون چیکار کنم ؟؟؟

(مشاور تحصیلی ام رفتم خیلی هم حرف های بی ربطی بهم زده شد)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نهمم می‌خوام برم دهم

بستگی به خیلی چیزها داره مثلا محل تحصیلرشته مد نظر نزدیک خونتونه یا  دور وضعیت مالی وضعیت خانوادگی وضعیت فکری

علاقه به چه شغلی داری و... 

خیلی حرفه نمیشه اینجا نوشت

ولی یه چیزی میگم خیلی خیلی خیلی روش فکر کن :

تو العانه گذشته آیندتی پس جایی برای پشیمونی نزار 

من یه زمان میگفت گن درس بخون گوش ندادم العانه با سن بالا از اول شروع کردم به خوندن 

بستگی به خیلی چیزها داره مثلا محل تحصیلرشته مد نظر نزدیک خونتونه یا  دور وضعیت مالی وضعیت خانوا ...

یه مدت خیلی چیزا کشیدم که حقم نبود واقعا دیگه نمی خوام اونا بکشم....بین علاقه و پول موندم  

یه مدت خیلی چیزا کشیدم که حقم نبود واقعا دیگه نمی خوام اونا بکشم....بین علاقه و پول موندم   &nb ...

ببین عزیزم درد و مشکلات و بیماری فقر خیلی ها دارن تو تنها نیستی تو خانواده یکی خودشو فدا میکنه تا بقیه هم نجات پیدا کنن اگه دنبال اسایش و راحتی هستی برو درستو بخون به حرف هیشکی هم گوش نده تو خواهرت نمیتونه ببینه تو از بچش بالاتری مثلا 

چیا رو مد نظر داری حالا 

ببین عزیزم درد و مشکلات و بیماری فقر خیلی ها دارن تو تنها نیستی تو خانواده یکی خودشو فدا میکنه تا بق ...

حرف هاتو قبول دارم...همه الان تا حدی مشکلات دارن...

منم درسم بد نیست...رتبه یک زبان مدرسمونم....ولی کلا می خواهم بگم دوست دارم با کاری به پول برسم که خوشحالم می‌کنه.....عین ربات دوست ندارم زندگی کنم