2777
2789

اهنگ جدید یا حداقل تکراری نشده باشه بگین

میخوام برقصم اهنگ ندارم قرم بیاره🚶🏻‍♀️💔

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️

آهنگ های مسلم فتاحی

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهنک ساسی همون  لیلاست چیه اسمش میگه شاسی بلند دلم میخواد😂

خداجونم خودت مواظب همسر ودخترم باش💗 مواظب منم باش چون اونا بدون من نمیتونن زندگی کنن😂  مرسی که همیشه کنارم بودی بابت همه چی شکرت🌻
اهنک ساسی همون  لیلاست چیه اسمش میگه شاسی بلند دلم میخواد😂

ساسی هم اپل شده هر سال نوروز رو همون ریتم تکراری فقط متن جدید میزنه یه بار میگه جنتلمنه جنتلمنه سال بعدی میگه سنی چوک سویوروم سنی چوک سویوروم☠️✨️😂

کد تخفیف برنامه رژیم غذایی زیره : NE3842    ⚠️زدن اعمال یادتون نره⚠️
هوووم...نشنیده بودم نگاه میکنم مرسی🤍

خواهش میکنم

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍