2777
2789
عنوان

کرم دور چشم لیراک

201 بازدید | 10 پست

سلام من ۲۲ سالمه الان از خرید برگشتم یه عالمه محصول مراقبت پوستی خریدم یه دونه کرم دور چشم لیراک گرفتم ۲۵۰ تمن خواستم بپرسم کسی استفاده کرده چطور بوده ؟

لیراک دور چشمش بالای ۲ تومن بود تا جایی که یادمه

چطوری ۲۵۰ تومن خریدی؟

لیراک مگه همون برند فرانسویه نیست؟😐

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من نمیشناسم 

روتین پوستی چی استفاده میکنی؟

نیاسینامید هم میزنی یا برندی میشناسی؟

و ابرسان چی میزنی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
گلم ۲۵۰ تمنه ی کرم کوچولوعه

خب کلا کرمش ۵۰ میله

دیگه کوچیک تر که بعیده داشته باشه

فیک بهت دادن 

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه من نمیشناسم  روتین پوستی چی استفاده میکنی؟ نیاسینامید هم میزنی یا برندی میشناسی؟ و ابرسان ...

من امروز رفتم میسلار و ژل شستشو از برند پتال رز گرفتم ،تونر هم از برند فاربن گرفتم چون تعریفشو شنیدم ،آبرسان هم شون میزنم و از اینا پمپیه از برند سوپکس

من امروز رفتم میسلار و ژل شستشو از برند پتال رز گرفتم ،تونر هم از برند فاربن گرفتم چون تعریفشو شنیدم ...

بعدا یبار بیا بگو چطور بوده این محصولات منم میخوام بگیرم اخه

بعد میسلار چیه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
نه عزیز فیک نیست داروخونه هم رفتم همین قیمت بود😂😂

خب داروخونه ایم برند رو نداره کلا

چون تحریم هستیم