2777
2789
عنوان

هنوز نتونستم.....

288 بازدید | 12 پست

حركتى كه آلاى دل زد هضم كنم😐😐

اون همه وقت گذاشتم براى داستانش.... اونهمه براى مظلوميتش اشك ريختم... تا صبح نخوابيدم و نشستم پاى داستانش.... اخرشم خيلى راحت خداحافظى كرد و همه رو گذاشت تو خمارى.... با اينكه اول داستانش گفته بود خوشحال ميشم از ادماى داستان يكى باشه تو سايت و داستانمو بخونه.... تا يكى پيدا شد زود غيبش زد.... كارش نهايت بى احترامى به همه ى خواننده هاى داستانش بود... واقعا متاسفم....

هى خواستم تاپيم نزنم ولى دلم طاقت نياورد... 😏😐😐😐😐

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک زد گلم ادامه شو تعریف کرد

واقعا؟؟؟😍 كِى؟! نديدم چراااا

دارى لينكشو بذارى؟!!

مادرم را هیچوقت ندیدم که پرواز کند ؛ زیرا به پایش من را بسته بود ؛ پدرم را و همه ی زندگیش را …

من کمتر از نصفش خوندم بعد تعطیل کرد از دوباره زد ادامه اش گفت ولی من کلا دیگه نخوندم تصمیم گرفتم از دوباره مثل سابق بیخیال این داستانهای زندگی کاربرها باشم و نخونم   

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 
من کمتر از نصفش خوندم بعد تعطیل کرد از دوباره زد ادامه اش گفت ولی من کلا دیگه نخوندم تصمیم گرفتم از دوباره مثل سابق بیخیال این داستانهای زندگی کاربرها باشم و نخونم

به اميد روزى كه منم بتونم از كنجكاويم بكاهم😂😂

بنده خدا گفت یهو بهش شوک وارد شده که آشنا پیدا شده. خودش هم کلی عذرخواهی کرد

اره الان رفتم تاپيكشو خوندم....

صد حيف كه اونقد خلاصه نوشته بود.... ولى واسه پايان خوبش خيلى خوشحال شدم❤️❤️❤️