2777
2789
سلام  من  نذر۱۰۰ هزار صلوات کردم که در دو ماه قمری باید بفرستی و حاجتم براورده شد .

سلام عزیزم

حاجتت محال بود؟چندتارو گفتی بودی که برآورده شد؟

کاش برا منم جواب بده دیگه خسته شدم کاش خدا ناامیدم نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم حاجتت محال بود؟چندتارو گفتی بودی که برآورده شد؟ کاش برا منم جواب بده دیگه خسته شدم کاش ...

وای اسی من ی سال حاجت خیییییلیییییییی محال داشتم 

نذرکردم خداشاهده به بیس روزنکشید حاجتموگرفتم 

وای اسی من ی سال حاجت خیییییلیییییییی محال داشتم  نذرکردم خداشاهده به بیس روزنکشید حاجتموگرفتم ...

وای از منم خیلیییی محاله

حقیقتا ناامید شده بودم نظرتو دیدم یکم دلم روشن شد🥺

میشه مبهم بگی چی بوده؟البته اگر دوست داری عزیزم 

برای حاجت روایتون صلوات فرستادم الهی برسی به مراد دلت

وای دختر تو خیلی خوبی 

دیشب تو تاپیکم بودی از روی پروفایلت یادم هستی دیشب برات حمد و ایت الکرسی خوندم و از ته دلم دعا کردم 

الانم برات حمد و ایت الکرسی خوندم انشاءالله به همین زودیا بیای تاپیک بزنی که حاجت روا شدی

من  تا ۷۰۰۰۰ فرستادم بر عکس انقدر برام مشکل پیش اومد که دیگه سیاه شدم از همه نذر و نذورات

نمیدونم چی بگم عزیزم🥺برات حمد و ایت الکرسی خوندم انشاءالله حاجت روا بشی 

وای از منم خیلیییی محاله حقیقتا ناامید شده بودم نظرتو دیدم یکم دلم روشن شد🥺 میشه مبهم بگی چی بوده ...

فدات من کلی اشنادارم توسایت دلیل تعلیقامم

شناسایی شدنم بوده چندین بار فقط بگم که

ازدست هیشکی کاری برنمیمد🥺 ولی خداروشکر 

باختم ۱۲۴هزارصلوات برام حل شد نذرکن

شک نکن حاجتت روامیشه🤲🤲

فدات من کلی اشنادارم توسایت دلیل تعلیقامم شناسایی شدنم بوده چندین بار فقط بگم که ازدست هیشکی کاری ...

نفهمیدم چی گفتی عزیزم؟بحث ابروت بود؟

مررررسی عزیزم که بهم اینو گفتی یه حس مثبت بهم انتقال دادی یکم دلم روشن شد امیدوار شدم

برات حمد و ایت الکرسی خوندم انشاءالله هرچی از خدا میخوای بهت بده