2777
2789
عنوان

اسباب کشی داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو دست درد دارم.  دکتر رفتم استراحت داده یه چیز هم ببند دستت.  البته چون میگی میخوای بهانه بیاری من اگر باشم میگم من توانشو ندارم بیام کمک

من کلا کم رو هستم.یعنی متاسفانه روم نمیشه مستقیم بگم که اره چون نیومدین منم نمیام.واسه همین خاستم بهانه بیارم.

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  
به هیچ وجه نرو...منم با اون دوستمون موافقم داداش داشتن فقط عذابه...با اون زنای فیسشون ایش

من اوایل خیلی محبت میکردم بهشون.حتی بهترین و گرون ترین کادو ها رو میگرفتم واسشون.ولی سر جداییم اینقدر تیکه بارم کردن کلا دیگه دلم نمیاد محبت کنم

من اوایل خیلی محبت میکردم بهشون.حتی بهترین و گرون ترین کادو ها رو میگرفتم واسشون.ولی سر جداییم اینقدر تیکه بارم کردن کلا دیگه دلم نمیاد محبت کنم

آخی عزیزم حالا که تنها هستی باید بیشتر پشتت باشن ..خیلی ناراحت کننده هست...درکت میکنم منم با یه من عسل رفتم تو حلقشون ولی چه فایده دستم نمک نداره

آخی عزیزم حالا که تنها هستی باید بیشتر پشتت باشن ..خیلی ناراحت کننده هست...درکت میکنم منم با یه من عسل رفتم تو حلقشون ولی چه فایده دستم نمک نداره

اخه من حتی کارگر گرفته بودم خودشون میخاستن همه کارها رو انجام بدن.ولی انتطار داشتم حداقل بهم سر بزنن.پیش کارگر ها باشن وسایلم رو خراب نکنن