2777
2789
عنوان

اسباب کشی داداشم

1486 بازدید | 48 پست

من چند ماهه برگشتم خونه پدرم.حتی وسایلم رو هم جمع کردم اوردم.وقتی من اسباب کشی داشتم هیچ کدوم از داداشام و زن داداشام نیومدن کمکم.پول دادم این شرکت های باربری اومدن.بابامم فقط بالای سرشون بود.حالا داداشم اسباب کشی داره.دیروز داشت میگفت بیا کمک مریم.حالا اصلا دلم راضی نمیشه برم

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

دو سال پیش که همین داداشم اسباب کشی داشت.خودم رفتم کمکشون.حتی شوهرمم هم خودش رفت هم چند تا از کارگرهاشو برد.وقتی داداشم اینا حتی نیومدن سر بزنن.دلم خیلی شکست.حق ندارم ناراحت بشم و نرم کمک؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو اگر قول ندادی ولی اون موقع شما ازشون خواستی و نیومدن کمکت؟ میتونستن کمکت کنن ونکردن؟

اره عزیزم.خاستم ازشون.اخه منم یک دختر تنها بودم.گفتن ما میخایم بریم خونه مادر خانومم.نمیتونیم بیایم

به نظر من رک بگو بهش نمیام ،خودم تازگی اسباب کشی داشتم تنهایی خستم😒🔫

اسباب کشی من مال چند ماهه پیشه که نیومدن کمک.میخام یک بهانه جور کنم که نرم کمک

خدا به هر کی میخواد خوبی کنه میگه بزار یه خواهر بهش بدم.به نظر من هر وقت هم بخواد عذابش بده میگه بزار یه برادر بهش بدم

منم همش میگم کاش خاهر داشتم.بالاخره جواب خوبیمو با خوبی میداد

پس نرو اگر هم گفتن چرا بگو باید میرفتم خونه دوستم مهمونی خلاصه با دلیل مثل خودشون که بعدا بهت انگ عقده ای یا کینه ای نزنن

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد --- خواهان کسی باش که خواهان تو باشد