2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیزش زده نرمال است نگران چی هستی؟وقتی هم ماده حاجب به همه جا رفته یعنی گرفتگی نداره و لوله ها بازه

آخه یجاش لاک غلط گیر گرفته نوشته کمتر از حد نرمال اونو دیدم خوره افتاده بجونم میگم نکنه چیزی باشه؟

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
خیلی درد داشت؟من هفته دیگه باید برم بگیرمخیلی میترسم😔😔😔

کاملا برای اشخاص مختلف دردشم مختلفه

برای بعضیا درد داره ولی بعضی دیگه نه 

ولی دردش لحظه ای هستش همون موقع یکم درد داری و بعدش تمام

استرسم نداسته باش من قبل رفتن و بعدش که رسیدم اونجا شیاف دیکلوفناک گذاشتم 

ان شا الله همه بزودی دامناشون سبز بشه

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟

من یبار عکس گرفتم درد داشت اماقابل تحمل بود الان دوباره باید برم میترسم ولی .هرعکس رنگی فقط ششماه اعتبارداره 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂
من یبار عکس گرفتم درد داشت اماقابل تحمل بود الان دوباره باید برم میترسم ولی .هرعکس رنگی فقط ششماه اعتبارداره

نترس گلم دبگه بخاطر بچه آدم مجبوره😓

چه خوب که گفتی هر عکس شش ماه تاریخ بیشتر نداره من نمیدونستم

انشالاه صبرمون بزودی تموم میشه😍

خدا چرااااا ؟؟؟؟؟
نترس گلم دبگه بخاطر بچه آدم مجبوره😓چه خوب که گفتی هر عکس شش ماه تاریخ بیشتر نداره من نمیدونستمانشالاه صبرمون بزودی تموم میشه😍

ای خدا دیگه انتظاربسه .انشالله که هممون امسال مامان بشیم .😘

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂