2777
2789
عنوان

از یه پسر خواستگاری کردم

743 بازدید | 44 پست

فامیلیم قبلش خیلی باهم خوب بودیم و همو مث دوتا فامیل دوست داشتیم یه مدت پاپیچ شد کیو میخای و بعد از کلی اصرار متوجه شد خودشو میخام من عاشقش نیستم فقط بهش فکر کردم و بهش علاقع دارم . از وقتی فهمیده اونی ک ازش خوشم میاد خودشه همون اخلاق قبلشو داره ولی من بددل شدم همش میگم چرا گفتی بهش.اصن دلم نمخاد باهاش حرف بزنم بزور همون احوال پرسی میکنم و هیچ حرفی ندارم انگا ک باهاش بزنم. ازطرفی شرایطش جوریع ک باید چندسالی وایسمتا بیاد خواستکاری اگه بیاد با این غلطی ک من کردم. چند شب پیشم برام گف ک قبلا یکیو میخاست الان ازدواج کرده یعنی عاشقش بوده. واقعا گیج شدم نمیدونم چیکار کنم از طرفی ایقد میترسم کسی بفهمه ک من بهش ابراز علاقه کردم اول

میشه بهم بگید دقیق چیکار کنم از وسواس فکری دارم دیوونه میشم برا همین موضوع پسرعرو فحش کش نکنم خوبه زورم میاد ک زیر زبونمو کشید

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بگو الکی گفتم 

نمیشه مال یه هفته پیشه چطو بگم الکی گفتم 

خدایا من عقل درست و حسابی ندارم مراقب من باش 🤧♥️||||||||||||||||از همان دست که دادی به تو بر خواهد گشت      جگر خون شده ام خون جگرت خواهد کرد 💔🥀

من یکبار فکر کردم یک نفر مناسب ازدواج باهام هست اصلا نه بهش علاقه داشتم نه چیزی

رفتم با ۳ تا ادم واقعا عاقل و دنیا دیده و با تجربه و البته مرد بودن مشورت کردم که یک واسطه غیرمستقیم بفرستم بهش بگن مثلا بیا با فلانی ازدواج کن منو پیشنهاد بدن و بگن من با بی پولیش کنار میام و... هر ۳ تا گفتن اصلاااااااا نگو 

اسی من طبق مشورتم عمل کردم و الانم پشیمون نیستم 

این تجربه شخصی منه قضاوتی هم درباره تو نمیکنم شاید مورد تو مثل مال من نباشه و نتیجه خوب بده

الان ک راهو شروع کردی دیگه خرابش نکن 

اگه نخام خرابش کنم خب فکروخیالا نمیذارع ایقد حساس شدم ک با این ک میدونم سرش شلوغه سر دیر جواب دادن هم دارم دق میکنم درحالی ک همیشه دیر جواب میداد چ بسا تو پیویم بود دیگه نمیرفت

بی خیال باش.خودش بزور  از زیر زبونت حرف کشیده.اگه کسی فهمید بزن زیرش.شاید اونم ازت خوشش میاد.

خودشم بعد از اینکه گفتم گفت منم بهت فک کرده بودم . مجبورمم بزنم زیرش اگه کسی فهمید ولی با بددلی الانم چیکار کنم

رابطتو باهاش کم کن واگه اصرار کرد بگو شوخی بود

همین الانم صدقع سری من طی ی هفتع ب احوال پرسی خشک و خال رسیده ولی خب ن کامل شرش کنده میشه ن من میتونم بزنم زیرش

بگو عزیزم تو مثل داداشمی و علاقه اینجوری دارم دکش کن عشقم دک

گفتم ک همون داداشم بمون اصن. حالیش نمیشه بازم میاد مث دوتا عاشق باهام حرف میزنع