2777
2789
عنوان

مرد ها چرا اینجورین ؟

314 بازدید | 31 پست

برادرم به یا دختر چندوقته دوسته دختره در حد مرگ برادرم رو دوست داره خیلی مهربون خوش هیکل خوش قیافه دافیه برای خودش بعد برادر احمق من میگه ازش خسته شدم  رو مخمه ! میگم چرا ؟ میگه اخه خیلی تو خط ازدواجه و اینکه زیادی مهربونه و قربون صدقم میره 

بهش میگم دیوونه اینو ول نکن دختر خوب مثل این پیدا نمیتونی بکنی که هم اخلاقش خوب باشه هم تیپ و قیافش  واقعا این پسر ها کاراشون عجیبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا ،مردها از زنهایی که بهشون وابسته ان و خیلی مهربونن زده میشن ،احساس می‌کنند توی دست و پاشون اند .

از من به شما نصیحت اگه میخواید برای یه مرد جذاب باشید مستقل و دست نیافتنی باشید و مهربونی بیجا نکنید.

اگه جوابت رو ندادم بدون حرفات خیلی احمقانه بوده حوصله ت رو نداشتم .

دوست دختر داداش منم ازوقتی باداداشم دوست شده بیشعوریه داداشمو از ۵۰ رسونده به ۱۰۰در۱۰۰.هردو خیر سرشون دانشجوی ارشدن.همیشه هم بازور به داداشم خوراکی میده.مثل پسته وبادام واینا.بعد دانشجوی ارشد وقت میکنه بشینه واسه دوست پسرش ،شخصا کلاه وشال و دستکش ببافه؟؟

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
پسرا رو باید محل.... نداد واقعا هر چی سلیطه تر  خواهان بیشتر

بخدا دقیقن برا هر پسری مهربونم دلسوز بودم ، رفته هر کدوم سلیطه بودم محل ندادم سرد رفتار کردم عین صگ دنبالم بوده طرف ذاتشون متاسفانه بی لیاقته بهتره

بخدا دقیقن برا هر پسری مهربونم دلسوز بودم ، رفته هر کدوم سلیطه بودم محل ندادم سرد رفتار کردم عین صگ ...

آره بابا کلا ذاتا

اینجورین

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

دقیقا همینه منم یکی مثل دوست دختر داداشت بودم با اکسم چه فداکاریایی کردم دو ماه بی دلیل خبری ازش نیست کاش چند بار باهاش سلیطه شده بودم یا چاپیده بودمش الان مطمئنم اونجوری ولم نمیکرد لااقل الان کمتر حرص میخوردم میگفتم حقم بوده