درضمن منمعلاقه ای به جنابعالی ندارم بیکارم نیستم کخ جوابت را بدممنتها جواب چرت وپرتهات را دادم که امثال تو فکر نکنند که حرفاشون حقه برای اینکه امثال تو سالها به ماها تهمت زدید .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین یک چی ی بهت میگم فکر نکن که اومدمبرخلاف قولم دوباره جواب بدم نه فقط بک جیزی را تو کامنت قبلیم میخواستم بگم یادم رفت الان میگم فقط میخوام بهتبگم تو که آرزوی سربه نیستی این نظام را میکنی اگر ب فرض محال این نظامبره دیگه مدرسه شاهدی نمیفرسته کخ لچه هات را بفرستی اوناجا همین وبس.
سلام گلم،یسری امتیازات باید داشته باشی،بر اساس اون امتیازت محاسبه میشه وباتوجه به الویت بندی،اگه اکی ...
فقط خودمونیم هرکی این پستت را بخونه طرزحرف زدن حواب دادنش را باجواب دادن به من مقایسه کنه واقعا چشماش چهارتامیشه فقط گلم خانواده های شهدا این طور با مردم بد ب خورد نمیکنند.خداحافظ گلم خخخ
بعد تغییر فصل چشم،پیامتون هست،تگ میکنم،البته خب ازون جاییکه همسنن فکر نمیکنم بکارش بیاد،چیزی که به دختر من نخوره سایزش به دختر شمام نمیخوره تا سال بعد،