2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 86 پست

درضمن منم‌علاقه ای به جنابعالی ندارم بیکارم نیستم کخ جوابت را بدم‌منتها جواب چرت وپرتهات را دادم که امثال تو فکر نکنند که حرفاشون حقه برای اینکه امثال تو سالها به ماها تهمت زدید .

بعدم‌جنابعالیم‌لطفا دیگه جواب من رانداره چون‌منم مثل خ دت حوصله توراندارم‌وامروز به اندازه کافی از کارم عقب افتادم وقت ندارم بیام‌جواب چرت وپرتها ومزخ فلت تورابدم‌شمارابه خیر ومارابه سلامت شماهم برو توجهل وفاداری خودت بمون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یک چی ی بهت میگم فکر نکن که اومدم‌برخلاف قولم دوباره جواب بدم نه فقط بک جیزی را تو کامنت قبلیم میخواستم بگم یادم رفت الان میگم فقط میخوام بهتبگم تو که آرزوی سربه نیستی این نظام را میکنی اگر ب فرض محال این نظام‌بره دیگه مدرسه شاهدی نمیفرسته کخ لچه هات را بفرستی اوناجا همین وبس.

سلام گلم،یسری امتیازات باید داشته باشی،بر اساس اون امتیازت محاسبه میشه وباتوجه به الویت بندی،اگه اکی ...

فقط خودمونیم هرکی این پستت را بخونه طرزحرف زدن حواب دادنش را باجواب دادن به من مقایسه کنه واقعا چشماش چهارتامیشه فقط گلم خانواده های شهدا این طور با مردم بد ب خورد نمی‌کنند.خداحافظ گلم خخخ

ببخشید وقت دارین درمورد عمل رحم بپرسم ارتون تروخدا خیلی نگرانم

سلام گل،هر سوالی داشتید در خدمتم،فقط داخل تایپیک عمل رحم بمرسید،شاید بعدا فردی ازین تجربه ها استفاده کرد

عزیز 

توتاپیک لباس دیدم ک گقتی لباس زیاد رد میکنی اینوراونور و دیدم ک گفتی دخترتم هفت سالشه لباسای اونم هس 

میشع خواهش کنم اگ سایزت ۴۶یا بالای ۴۶هست ب من بدی

دخترمم ۵سالشه لباس دخترت ب کارش میاد 

مشهدم من اگ دوری پست کنی برام❤

کاربری دست سه نفره قسمم خوردیم تاپیکای همو نگاه نکنیم😐😂#کارآگاه بازی موقوف
عزیز توتاپیک لباس دیدم ک گقتی لباس زیاد رد میکنی اینوراونور و دیدم ک گفتی دخترتم هفت سالشه لباسای او ...

سلام گلم،سایز خودم که بهتون نمیخوره،ولی دخترم چشم،داخل تایمیکم کامنتتون هست،زمانش شد،باهاتون هماهنگ میکنم

سلام گلم تاپیک قبل گفتی دختر 7ساله داری منم دخترم 7سالشه اگ لباس هست شمارمو بدم

بعد تغییر فصل چشم،پیامتون هست،تگ میکنم،البته خب ازون جاییکه همسنن فکر نمیکنم بکارش بیاد،چیزی که به دختر من نخوره سایزش به دختر شمام نمیخوره تا سال بعد،