2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 86 پست
البته اینم بگم،چکاب کامل بده،ومطمین شو دلیل دیگه ای هم نداشته باشه ریزش موهات،مثل کمبود آهن،زینک یا. ...

اره قربونت 

چکاپ کامل دادم فقط همینه 

والا استرس زیادم مربوط به خودشه متاسفانه🥲

ببین اینجا بپرسی که فایده نداره دو روز برو دم مدرسه از مادرا سوال کن ببین راضیین یا نو بعد اینکه شاه ...

دخترم امسال ثبت نام کردم،۲۵نفرن،وراضی هستم فعلا از کادر اموزشی،من تو این شهر عریبم،ولی از چندنفراز بومیا پرسیدم،گفتن تو مدارسش لول شاهد از همه بالاتره،بعد دوتا از غیرانتفاعیا وبه ترتیب تا اخر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قربونت چکاپ کامل دادم فقط همینه والا استرس زیادم مربوط به خودشه متاسفانه🥲

میفهممت،باز تو کم کار میگن حالت افسردگی داره،ولی پرکار خیلی عصبی حالم هستی درکنار استرس،به همسر میگم پارسال شانس اوردی طلاقت ندادم😂😂😂واقعا حال خوبی نداشتم

سلام عزیزم.میتونم بپرسم برای ثبت نام در مدرسه ی شاهد چه شرایطی لازمه؟

میشه برای سلامتی آقامون امام زمان ع یه صلوات بفرستی🌷🌷🌷🙏🏻🙏🏻🙏🏻 اگه امضامو دیدی ۳ تا صلوات هم برای خوشبختی من و همسرم و سلامتی بچه هام و سلامتی پدر و مادرم مهمونم کن🙏🏻🌷🌷🌷ممنونتم الهی که هرکی برای امضام صلوات فرستاد خداوند خوشبختش کنه و گره از همه ی مشکلاتش باز بشه آمین🤲🤲🌷
سلام عزیزم.میتونم بپرسم برای ثبت نام در مدرسه ی شاهد چه شرایطی لازمه؟

سلام گلم،یسری امتیازات باید داشته باشی،بر اساس اون امتیازت محاسبه میشه وباتوجه به الویت بندی،اگه اکی بشه،ثبت نام میشه،امتیازات از قبیل خانواده ها جانبازان وشهدا،رزمنده ها،خانواده های فرهنگی،حافظان قران وووووداخل سایت هست موارد ومیزان امتیازی که تعلق میگیره،

عزیزم تا چ مدت میخوردی قلوه،سرخشم خوبه؟

ببین من بعد زایمانم تا۴۰روز خوردم،البته من کلا هرماه بعد پریودیم،یدونرو نیخورم،شیرم که تابستونا شربتش میکنم،زمستونام صبحا با چای،سرخم میشه ولی خب خاصیت کبابی بهتر حفظ میشه وسالم تره

خداروشکر اون هفتم ازمایش دادم هموگلوبینم،۱۲،۹بود

ببین من بعد زایمانم تا۴۰روز خوردم،البته من کلا هرماه بعد پریودیم،یدونرو نیخورم،شیرم که تابستونا شربت ...

مرسی عزیزم از جوابت ،خداروشکر الهی همیشه سلامت باشی

میشه لطفا صلوات مهمونم کنید

تویی که از ترس اینکه جواب چرت وپرتهات را بشنوی پستترا قفل میکنی پس لطفا چرت نگو تواگه با مملکت ونظام مشکل نداری چرا مس میگی اخراتونه وآرزوی رفتن نظام را داروهای من هوار ه ار کردم وتندروهستم وجیهه میگیرم که برای حرف کوچیک من ا ن قدر به من مثل پاچه بگیرا فحش وناسزا گفتی اتفاقا این تو بودی که چز سیاسی را به جامعه ربطش دادی نه من بعدم تو که به ق ل خودت تو همه قشرها خوب وبد عست پس چرا خودت بقیه راقصاوت میکنی وعمه را باهم یکی میکنی وهرکس مثل خودت فکر نکنه بهش انگ تندرومیزنی

بعدم تو اولیه من گفتی چرت نگو که منم‌جوابت را دادمو بد دهنی کردی نه من ت  مثلا مادر دوتابچه ای وازخانواده شهدا هستی این چه طرز برخوردهستشتو خودت اصلا به حرفهایی که زدی پایبند نیستی تو پستت را قفل میکنی چون می دونی حرفات علیه ونمیخکای که پن جواب بدم تا بقیه که پستت را میخونند دستت براشون رونده وعلزی حرفات برای بقیه ثابت نشه.دقیقادقت کردی هرتهمتی راکه به من زدی خودت لایقشی نه من