2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

1004 بازدید | 86 پست

سلام،وقت بخیر،دخترم مهر میخواد بره کلاس اول،بنظرتون مدرسه شاهد خوبه ثبت نامش کنم،از همه جهات،اموزشی،تربیتی،رسیدگی و...کسی تجربه داره ممنون میشم بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مدرسه شاهد سختگیره از نظر اینکه بچت وقتی میشینه سرکلاس باید درس رو خوب گوش کنه دبیرای خوبی هستن و شیطونی نکنه 

و اینکه اگه میدونی دخترت نمیتونه درسارو زود یاد بگیره زیاد باهاش تمرین و تکرار کن چون گیر میدن به نمره ها 

و در اخر با حجاب برو چون حجاب براشون از همه چی مهمتره

i don't have a specific personality my behavior depends on yours.     INTJ🥷🏻

اهد داریم تا شاهد بعضیاشون خوبن بعضیا ن رسیدگی ندارن

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد

نظر من اینکه اگر هزینه دارید غیرانتفاعی ثبت نام کنید شاهدم خوبه

هزینه غیر انتفاعی میتونم بدم ولی خب شاهد نزدیک تره بهمون واز طرفی اگ خوب باشه چرا الکی شهریه غیرانتفاعی بدم،همون خرج کلاسا جانبیش میکنم

مدرسه شاهد سختگیره از نظر اینکه بچت وقتی میشینه سرکلاس باید درس رو خوب گوش کنه دبیرای خوبی هستن و شی ...

خداروشکر اکیه درسیش،شطرنج وزبانشم بااینکه یک سال میره پیشرفت خوبی داشته وکلا درس دوس داره،برام مهمه که اموزششون خوب باشه،اخه یسری غیر انتفاعیام پول بگیری شدن وتوجهی به بچه ها ندارن