2777
2789
نه تیروئید ندارم فقط فقرآهن فیریتینم 4.8 نزدیکه پریود بشم یه لحظه تپش قلبم بالاست یه لحظه انگار ضربا ...

عزیزم روزی 4 قاشق غذاخوری شیره انگور توی یه لیوان آبگرم بریز و بخور. بهترین دارو برا کمبود آهنه. یه نسخه دیگه هم هست که اونم خیلی مجربه. خواستی برات بفرستم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم روزی 4 قاشق غذاخوری شیره انگور توی یه لیوان آبگرم بریز و بخور. بهترین دارو برا کمبود آهنه. یه ...

ممنون آره حتما برام بفرستین شمام فقرآهن داشتین؟! میشه یکم باهاتون صحبت کنم 

ممنون آره حتما برام بفرستین شمام فقرآهن داشتین؟! میشه یکم باهاتون صحبت کنم 

نه گلم من مشکل فقر آهن ندارم. پسرم تقریبا 3 سال پیش داشت. منم اون موقع شروع بارداریم بود و هرروز بادام سنگی میشکوندم و میخوردم. روزی 14 دونه. به پسرم هر روز 14 دونه میدادم. چند ماه که خورد بردمش آزمایش دوباره رفع شده بود.

این نسخه‌ایه که گفتم

سوخت موشکه لامصب😅

مغز گردو ایرانی و مغز بادام سنگی ایرانی و مغز فندق سفید شده و مغز بادام هندی و مغز پسته خام. مجموع اینا 100  گرم به همراه 200 گرم نبات پودر کنید و در ظرف شیشه‌ای درب دار نگهداری کنید.

4قاشق غذاخوری از این ترکیب داخل یه لیوان شیر گرم به همراه 2عدد خرما یا رطب ریخته درب لیوان رو بذارید و بعد از 20 دقیقه هم بزنید و با نان سنگگ برشته شده به عنوان وعده صبحانه یا شام نوش جان کنید.  

منم داشتم میرفتم توکما. آخرم کارم به تزریق خون کشید    

منم خیلی ضعیف شدم از بس بی اشتهام همش هم خس غش دارم 

دکترم رفتم متخصص طب سنتی چون من یه بار دیگم اینجور شدم تغذیه ام مشکل داره

یعنی اینا رو بخورم میاد بالا مجبور به تزریق نشم

یکم بهتر میشی،من خودم فقر آهن داشتم یه مدت همین شیره و اسفناج و ...خوردم حالم بهتر شد

حالا توهم امتحان کن یه مدت خوراکی هایی که آهن داره و خونسازه بخور خوب میشی

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨

وای منم درگیرم با کم خونی فریتینم ۳ 

هموگلوبینم ۹

ویتامین دیمم ۱۶

قشنگ انگار هی میمیرم و زنده میشم،سرگیجه،تپش قلب شدید،احساس ضعف شدید،یکم راه برم یا سرپا بمونم انگار قلبم میخاد از حلقم بزنه بیرون،تنگی نفس،درد پشت سر

شما بهتر شدی؟؟

-چشمات‌اگه‌ابری‌شدن،بزن‌به‌من‌صاعقشو.️