2777
2789

نینسم الان ۲ماهش تموم شده ۴روزه که سرما خورده ۲بار فوق تخصص بردیم شربت زیترومکس و استامینوفن و قطره بینی داد.از دیروز خیلی سرفه میکنه مخصوصا تو بیداری.طبیعیه؟چه قدر طول میکشه تا خوب شه؟بینیش هم صدا میده😢😢

عزیزم دختر خاهرم سه ماهشه سرماخورد بینیش کیپ شده بود روغن گل بنفشه برابینیش استفاده کردیم زود باز شد همه ات اشغالارو در میاره .دیگه دارو هم میداد یادم نیس .بخور روشن کن توخونه هوا مرطوب باشه براگلوش .امروزم سوت وکوره کسی نیس

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخی  عزیزم  نگران نباش  بچه تا یکسالگی   9 تا 12 مرتبه  سرمامیخوره  و خوب میشه  غصه نخور  . فقط  اگر تب کرد  پاشویه کن ولی فکر میکنم    سرماخوردگی جزیی باشه اگه تب نداره . بینیشو  باز نگه دار تا نق نزنه و شیر بتونه بخوره. و کیپ نباشه. قطره شو بریز سر وقتش.  

اخی  عزیزم  نگران نباش  بچه تا یکسالگی   9 تا 12 مرتبه  سرمامیخوره  و خوب میشه  غصه نخور  . فقط  اگر تب کرد  پاشویه کن ولی فکر میکنم    سرماخوردگی جزیی باشه اگه تب نداره . بینیشو  باز نگه دار تا نق نزنه و شیر بتونه بخوره. و کیپ نباشه. قطره شو بریز سر وقتش.

خیلی سرفه میکنه .طبیعیه این سرفه هاش؟؟

سرفه هم جزوه  سرماخوردگیشه ویروس سرماخوردگی   گلوشو تحریک میکنه  . یه کوچولو  وقتی که شیرشو دادی و خواستی بخوابونیش  . اندازه یه قاشق چایخوری  روغن زیتون  بدهدبهش تارهای صوتیشو   نرم میکنه و ویروس نمیتونه تحریک به سرفه اش کنه.   وقت خواب شبش بدی بهتره. 

از من ميشنوي هيچي بهش نده فقط تو بينيش ابنمك بريز و شير تند تند بده و بخور اب شلغم البته خونه رو بخور بده . من اينكارو هم كردم.

البته من ايران نيستم و اينجا معمولا دارو ب هيچ عنوان نميدن . گفتن اگه تب اورد مسكن بهش بدم تا تبش پايين بياد اما خداروشكر تب نياورد.

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

انشاالله خوب ميشه منم مث شما نگران بودم . اما خداروشكر خوب شد.

من بس ك استرس داشتم چندبار دكتر بردم اخر سر دكتر برام وقت پيشه متخصص اطفال گرفت و چكاب كامل كردن و خداروشكر خوب و سالم شده بود.

شما هم ببرش بازم پيش دكتر ببين دكتر چي ميگه انشاالله زودي خوب ميشه نگران نباش.

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش