2777
2789
عنوان

خرابکاری ارایشگاه زنونه

134 بازدید | 10 پست

بیاین از  اتفاقایی که توی ارایشگاه ها افتاده بگین و خراب کاری های روی موهاتون و بدنتون 

دوستم رفت بارکد عکس دوست پسرشو گرفت تتو کرد تتوکار اشتباه زده بود همونجا روش کاور گرفت

موهام تا باسنم بود بهش گفتم فقط یکم کوتاه کن وقتی دست کشیدم تو موهام دیدم تا وسط کمرم هست 

بعد زنیکه ی بیشعور هی موهامو میکشید می‌گفت ببین خیلی کوتاه نشده هنوزم بلنده همونجا گریه کردم مامانمم همش دلداری میداد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_torq.jpg

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برا عروسی رفتم آرایشگاه خیلی بد آرایش کرد منم همونجا بهش گفتم اونم پاک کرد از نو آرایش کرد

برا چتری رفتم آرایشگاه  اون مدلی ک میخاستم نزد

موهامو مصری واسم کوتاه کرد جلوش از پشتش کوتاه تر بود

موهامو پسرونه زدم سیخ سیخ کرد موهامو

چرا آرایشگاه های اینجا ذوق آدم رو کور میکنن فقط😂

بیشتر ببینید                                                                                                                                                           بی‌صبرانه منتظر روزی هستم که بتوان کلمه آزادی را با تمام وجود حس کرد, صبورانه در انتظار روزی میمانم که بشود امنیت را لمس کرد, چشم انتظار روزگاری میباشم که اختلاف طبقاتی آدمی از بین برود, به امید دنیایی میمیرم که جای خوبی برای بشر و دیگر موجودات زنده باشد. با این امید امدم اما امیدوارم با این امید نمیرم.                                                                                                                                                                                 ما با کمترین چیزها خوشحال میشدیم ٬اما دریغ٬ )                               "اعصاب و یا حوصله نداری مصببش خودت نیستی, اما اگر بخاطر بی‌اعصابی یا بی‌حوصلگی رفتاری بروز دهی کسی را برنجاند مقصرش خودت هستی."

رنگ موهامو در نیاورد و زرد شد کلا...یبارم ی نصف از تاج ابرومو با بند برد بعد گف خالیه مداد بکش    ..یبارم یه زنه داشت دادو بیداد راه مینداخت میگف رنگ موهامو قرمز کردید میگف پول نمیدم اونا هم میگفتن پول برق اومده سشوار کشیدیم

کدومشووو بگم 

جدیدترینشو بخوام بگم اینه ک موهام احیا کردم گفت هشت تا دوازده ماه میمونه ی ماه نشده هنوز ،موهام زبرو داغون تر از روز اول شدن میخام بقیه پولشو ندم شوهرم نمیزاره میگه  پولشو باید بدی تا ادم بشی خودتو نسپاری ب این ارایشگرا

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

وای من چندسال پیش رفتم آرایشگاه گفتم موهامو یه مدل قشنگ کوتاه کن 

همه موهام رو گرفت تو دستش آورد بالا سرم پیچ داد پیچ داد پیچ داد بعد باقیچی ازم وسط زد 😐

گفت مدل خورشیدی 

من اشک تو چشام جمع شده بود. مامانم از خنده سرشو کرده بود زیر شالش

برا شب یلدا هم رفتم رنگ بزارم موهامو سبزکرد دوروز بعد بهش گفتم گفت بیا درستش کنم همون روز پنج تا کاسه رنگ گذاشت روموهام داغونشون کرد  مجبور شدم دکلره کنم تا موهام اوکی بشه ک همین باعث شد موهام بسوزه

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌