2777
2789
عنوان

قوز بعدعمل بینی 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 43 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی مبارک  باشه  پیش جمال  شهریاری  عمل کردی؟ هزینه ش چند شد گلم

ممنون عزیزم آره جمال کلا ۵۰ برج ۱۲ ولی الان بیشتر

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
بینیت قوز نداره  اوم استخون طبیعی بینی هست که الان ورم بینیت باعث شده  فکر کنی قوزه

واقعا؟

امیدی هست بره؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
ممنون عزیزم آره جمال کلا ۵۰ برج ۱۲ ولی الان بیشتر

فرم بینیت قشنگه  عزیزم نگران نباش منم ۶ ماهه عمل کردم یروز انقد کوچولو  جمع و جوره  یروز از ورم فرمش معلوم نیس تا یکسال همش ورمه  عزیزم

نمیدونم بخدا  ولی شنیدم آنزیم میزنن داداشم زنش زدن تاثیری نداشت برگشت

یه بار زدن یا چند بار

دکتر زده بود

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
فرم بینیت قشنگه  عزیزم نگران نباش منم ۶ ماهه عمل کردم یروز انقد کوچولو  جمع و جوره  ی ...

همین قوز خیلی اعصابم خرد کرده 

خیلیم ورم داره هاا ولی این قوز ش بده

عزیزم بینی منم اینجوره دکتر گفت استخون طبیعی بینی بخاطر ورم پوست  و بافت اطرافش اینجوریه

رفت؟ 

یه بار زدن یا چند بار دکتر زده بود

چند بار فکر کنم دوبار یا سه بار 

چند بار فکر کنم دوبار یا سه بار 

مرسی گلم ببخشید اذیتت کردم

فرم بینیتم خوشگله خیلیا اینجا تاپیک میزنن ک یه ورش ورم داره گوز داره نمیدونم چی چی 

درجوابش همه میگن ۶ماه دیگه بینی خوب میشه کامل قشنگتر میشه

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
مرسی گلم ببخشید اذیتت کردم فرم بینیتم خوشگله خیلیا اینجا تاپیک میزنن ک یه ورش ورم داره گوز داره ...

ممنون گلم 

نه خواهش چه اذیتی عزیزم 

خوشحال میشم کمکت کنم