2777
2789
عنوان

قوز بعدعمل بینی 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کورتون شنیدن نزدم

کورتون؟

چرا نزدین عوارضیم داره

من بینیم گوشتیه میخوام برم بزنم 

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
کورتون؟ چرا نزدین عوارضیم داره من بینیم گوشتیه میخوام برم بزنم 

من تازه یه ماهه عمل کردم دکتر هنوز ندیده ببینم باید چیکار کنم

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
این عکس بعد گچ ببینید چقد خوب بود

عکس اولیم قشنگ بود طبیعی بنظر میاد

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  
خوبه ک . بینی منو دکتر عمل کرد خاک تو سرشششش ی قوز گنده گزاشتع برام هنوزم نرفتم بردارم

واقعا خوبه؟

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
من تازه یه ماهه عمل کردم دکتر هنوز ندیده ببینم باید چیکار کنم

یعنی دکتر بعد عمل ممکنه از اون امپول بزنه؟

بینیه من عملی نیس ولی گوشتیه امپول بزنم تاثیری  خواهد داشت بنظرت

عزیزم بعد ۶ماه اینقد خوب میشه هرروز میگی چه خوب که عمل کردم🥰

واقعا؟امیدوارم درست بشه 

آخه اول خوب بود بعد اینجوری شد

اره بخداا بینی منو خراب کرده دکتر هیچ راهی ندارم 

کجا عمل کردی ؟ کِی عمل کردی؟

یعنی دکتر بعد عمل ممکنه از اون امپول بزنه؟ بینیه من عملی نیس ولی گوشتیه امپول بزنم تاثیری  خوا ...

نمیدونم بخدا 

ولی شنیدم آنزیم میزنن داداشم زنش زدن تاثیری نداشت برگشت