من یک ماهه بینیم عمل کردم اول که گچ باز کرد قوس خوبی داشت اصنم مشکلی داشت جز ورم که اونم از روبه رو مشخص بود آالان بعد گذشت چند هفته قوز در آورده حالت بعضیا میگن پینه است میره میخوام ببینم کسی همچین تجربه ای داشته؟
منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
میگم اون امپولی ک میگن برا کوچک کردن بینیه شمام شنیدین؟
من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊 خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎 متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤ متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤ متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏 خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم 😉❤🙏