2777
2789
عنوان

کنکور تجربی با دیپلم انسانی

2725 بازدید | 17 پست

سلام دوستان من پایه یازدهم رشته انسانی(که اصلا دوس ندارم و به خاطر یه سری دلایل مجبور شدم برم انسانی) من تصمیم دارم تابستان بشینم درس های تجربی رو بخونم یه دره پیش زمینه دارم ولی نه زیاد کتاباش رو هم حتی خریدم و شانس خودم رو برا قبولی پرستاری حداقل امتحان کنم چون فقط ۳ ماه تابستون رو وقت دارم و بعد اون درس های مدرسمون هست و خب قازی میکنم اون موقع یعنی من حاضرم بیکار باشم تا اینکه باشه رشته انسانی به جایی برسم رشته خوبی ولی من عاشق شغل های پزشکی هستم 

بعد حالا اگه قبول نشدم واس کنکور ۱۴۰۵ دیپلم مجدد میگیرم و ایجاد سابقه میکنم و کنکور تجربی میدم ولی الان میتونم تو ۳ ماه تابستون و تعطیلات عید پرستاری بیارم اونم دولتی (حالا یه شهرستان کوچیک هم مشکلی نیست) و اینکه دروس عمومی که من تو رشته انسانی براش امتحان دادم تو سابقه تاثیر میذاره یا کلا ۰ لحاظ میشه؟

نگین بشین انسانی رو بخون یا تغییر رشته بده چون نمیتونم فقط بگین چطوری بخونم قبول شم خواهش میکنم 

و اینکه رتبه کنکور تا چند سال اعتبار داره یعنی مثلا امسال کنکور بدی پرستاری قبول بشی و نری و سال بعد مثلا کنکور بوی قبول نشی میتونی همون پرستاری رو بری

مرسی از راهنمایی هاتون 

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

اصن نمیتونی انسانی باشی کنکور تجربی بدی باید رشته ی خودتو کنکور بدی جانم من تجربیم میخواستم در کنارش انسانیم کنکور بدم قبلا میشده ولی الان نمیشه

جان انسان که تربیت نشود آدمی گاو می شود به مرور......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربی میخونم درسای تخصصی خیلی سخته تابستون بعید می‌دونم بتونی سه سال و جمع کنی .

نه گلم هر رشته ای قبول شی باید بری اگه نرفتی نمیتونی سال بعد نمیتونی دوباره همون رشته رو بری

دروس عمومی هم چون مشترکه همونایی که الان می‌خونی نمرش لحاظ میشه

من تجربی میخونم درسای تخصصی خیلی سخته تابستون بعید می‌دونم بتونی سه سال و جمع کنی . نه گلم هر رشته ...

مرسی از راهنماییت عزیزم انشاله شما قبول بشید 

من یه جوری از درساش خوشم میاد حاضرم روزی ۲۴ ساعتم که شده بخونم 🥺

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

من تجربی میخونم درسای تخصصی خیلی سخته تابستون بعید می‌دونم بتونی سه سال و جمع کنی . نه گلم هر رشته ...

باز حالا کسی که سرکلاس بوده باشه شنیده باشه درسا رو نمرش زیر ده هم شده باشه باز درسا آشناست حداقل براش ایشون کارش غیرممکن که نه ولی سخته

والا من رفتم کافی نت ثبت نام انسانی هم میخواستم شرکت کنم کنکورشو نشد 

وااا 

حتما سایت مشکل داشته یا چی ولی در حال میشه فقط سابقه دروس تخصصی لحاظ نمیشه

تو زیباترین آرزوی منی ❤️

مرسی از راهنماییت عزیزم انشاله شما قبول بشید  من یه جوری از درساش خوشم میاد حاضرم روزی ۲۴ ساعت ...

قربونت عزیزم همچنین شما 

میتونی مدرسه بزرگسالان هم الان تجربی بخونی

چون ی دوستی دارم تو حوضه درس میخونه کنارشم مدرسه بزرگسالان شرکت کرده تجربی هم میخونه

وااا  حتما سایت مشکل داشته یا چی ولی در حال میشه فقط سابقه دروس تخصصی لحاظ نمیشه

نمیشه نه مشکل سایت نبود کلا نمیشه فقط رشته ی خودتو میتونی شرکت کنی قبلا میشده ولی جدیدا نه

قربونت عزیزم همچنین شما  میتونی مدرسه بزرگسالان هم الان تجربی بخونی چون ی دوستی دارم تو حوضه ...

خیلی ممنون 

بله همین فکر رو داشتم که وقتی دیپلم انسانی گرفتم برای دیپلمم مجدد برم بزرگسالان وایجاد سابقه تحصیلی کنم و یه سال پشت کنکور بمونم ولی خواستم ببینم فقط با این ۳ ماه اگه بشه که قبول شم چه عالی

تو زیباترین آرزوی منی ❤️