سلام دوستان من پایه یازدهم رشته انسانی(که اصلا دوس ندارم و به خاطر یه سری دلایل مجبور شدم برم انسانی) من تصمیم دارم تابستان بشینم درس های تجربی رو بخونم یه دره پیش زمینه دارم ولی نه زیاد کتاباش رو هم حتی خریدم و شانس خودم رو برا قبولی پرستاری حداقل امتحان کنم چون فقط ۳ ماه تابستون رو وقت دارم و بعد اون درس های مدرسمون هست و خب قازی میکنم اون موقع یعنی من حاضرم بیکار باشم تا اینکه باشه رشته انسانی به جایی برسم رشته خوبی ولی من عاشق شغل های پزشکی هستم
بعد حالا اگه قبول نشدم واس کنکور ۱۴۰۵ دیپلم مجدد میگیرم و ایجاد سابقه میکنم و کنکور تجربی میدم ولی الان میتونم تو ۳ ماه تابستون و تعطیلات عید پرستاری بیارم اونم دولتی (حالا یه شهرستان کوچیک هم مشکلی نیست) و اینکه دروس عمومی که من تو رشته انسانی براش امتحان دادم تو سابقه تاثیر میذاره یا کلا ۰ لحاظ میشه؟
نگین بشین انسانی رو بخون یا تغییر رشته بده چون نمیتونم فقط بگین چطوری بخونم قبول شم خواهش میکنم
و اینکه رتبه کنکور تا چند سال اعتبار داره یعنی مثلا امسال کنکور بدی پرستاری قبول بشی و نری و سال بعد مثلا کنکور بوی قبول نشی میتونی همون پرستاری رو بری
مرسی از راهنمایی هاتون