بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلفری همون nipt هست یکی هستن. یه ازمایش خونه با هزینه حدود پنج میلیون که ناهنجاری های جنین بررسی میشه.من خودم چون ریسکم 1:78 بود امینوسنتز شدم که یکی دودرصد خطر سقط هم داره اما سلفری بدون خطره و برای ریسکها ی متوسط پیشنهاد میشه
من دکترم گفت دوتاشم میتونی انجام بدی من همون nipt رو انتخاب کردم نمیدونم دیگه درست بوده یا نه ...
منظورت امینوسنتزه؟ ببین تو امینو با یه سرنگ از کیسه آب بچه نمونه برمیدارن وریسک هم داره بلاخره.فقط دقتش یمقدار بالاتره و برای کسانیکه ریسک ان تیشون بالا هست بیشتر پیشنهاد میشه چون اکه خدایی نکرده بچه مشکل داشته باشه با حواب سلفری مجوز سقط نمیدن اما به استناد جواب آمینو محوز سقط داده میشه. در کل این ریسکا که میگن اکثرا الکیه و متاسفانه نظارت درستی روی این روند انحام نمیشه هم مادر خیلی استرس میبینه هم هزینه برداره. انگار یه جور دکون باز کردن .من از هرچند بارداری که اطرافم میشنوم خیلیاشون رو میفرستن سلفری یا آمینو
سلام گلم توروخدا پیامم و دیدی جواب منم بده من تو غربالگری اولم همه چی عالی بود غربالگری دوم ر ...
سلام عزیزم. اول اینکه اصلا استرس بخودت نده برای خیلیا ریسک بالا میزنن.خداروشکر که غربالگری اولت خوب بوده.بله منم نمونه گیری شدم.البته دونوع نمونه گیری داریم اگه قبل از هفته پونزده باشه از پرزهای جنین برمیدارن که بهش میگن cvs و اگه بعد از پونزده باشید از آب کیسه برمیدارن که همون آمینوسنتز هست. روش انجام هردوش مث همه. من هفته سیزدهم بودم و بله جوابش خداروشکر خوب بود. من اخرای سال ۹۹ بود هزینم پنج میلیون شد.انشاالله برای شما هم جوابش خوبه. دکترت گفته آمینو بشی؟
سلام عزیزم. اول اینکه اصلا استرس بخودت نده برای خیلیا ریسک بالا میزنن.خداروشکر که غربالگری اولت خوب ...
مرسی عزیزم ک جواب دادی
من امروز رفتم تو ۱۷ هفته
والا جواب غربالگری اولم عالی عالی بود وقتی رفتم غربالگری دوم دیدم ریسک تیروزیمی ۲۱ زده ۱ ب ۴۳ همین سشنبه جواب و گرفتم ک خورده ب تعطیلات رفتم بیمارستان هول هولکی گقتن باید امینوسنتز بشی منم نخواستم هول هولکی کاری کنم گقتم شنبه برم پیش دکتر باز راهنمایی کنه خیلی ناراحتم ریسکمم بالاس ۱ ب ۴۳🥲🥲🥲