2777
2789

این نظر منه اگه کسی در زمینه ای استعداد داشته باشه در هر سنی شروع کنه موفق میشه اگه نه با تلاشو کلاس فرستادن مخصوصا زیر هفت سال که سن بازی بچه هاس فقط وقت و هزینه تلف کردنه و سرخوردگی چه بسا استعداد های دیگه بچه رو سر کوب کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پسرم ۴ سالشه داره میره کلاس I❤math که کلاس آموزش مفاهیم ریاضیه. البته آموزش نه به اون معنا. بلکه با بازی و قصه گویی. دو روز تو هفته و هر بار یه ساعته کلاسشون. پسرم عاشق کلاسشه و با ذوق و شوق میره کلاس

به نظر من بچه رو از بچگی با ورزش اشنا کنید...هم تخلیه میشن و هم بچه هایی که ورزش میکنن از نظر اعتماد به نفس از بچه های دیگه بهتر میشن و در اینده زندگی سالم تری از نظر جسمی و روحی دارن.

پسر من 4 سالشه ورزش میره با اموزشگاه خلاقیت هست اونجا ثبت نامش کردم میره خیلی دوست داره

زندگی منشوری است در حرکت دوار ، منشوری که پرتو پر شکوه خلقت با رنگهای بدیع و دلفریبش انرا دوست داشتنی، خیال انگیز و پرشور ساخته است.

دختر من چهار سالش بود کلاس زبان گذاشتمش ..خوب بود کلاسش رو دوست داشت یه چیزایی هم یاد گرفت.البته مربی باحوصله و خوبی هم داشت

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》

هوش ریاضی،توش چهار عمل اصلی رو یاد میگیرن و بع صورت ذهنی محاسبات رو انجام میدن,خوبیش اینه نیم کره چپ و راست بچه هم زمان فعال میشه و گیرایی بالا میره

من جهانم رو به لبخند تو مدیوووونننننمممممم😆😆😆