2777
2789
عنوان

دعا برای طولانی شدن عمر مادر

534 بازدید | 22 پست

بچه ها من همیشه میگم روز مرگم با روز مرگ مادرم یکی باشه وگرنه من مهم نیست که گناه فلانه خودمو میکشم مادرم سالمه ولی چند سال هرشب براش گریه میکنم اگه چیزیش بشه میمیرم دعایی بگید عمرش زیاد بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ دعایی بهتر از صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد

انشاالله مادرت همیشه صحیح و سلامت باشه 

تو هم برا من دعا کن ی صلوات بفرست اوضاعم خیلی خرابه حتی دیشب از خدا خواستم یا عمرمو تموم کنه تا صبح یا ی نظر کنه ب زندگیم داغونم داغون

این حرف رو نزنید که میگید گناهه فلانه... گناه جسارت به ساحت اعظم خداست.... مادرتون از خدا که بالاتر نیست... 

خدا مادرتون رو برای شما و عزیزانتون حفظ کنه... 

از مادرتون بخواهید دائم الوضو باشند نماز شب بخونن. 

این ها باعث طول عمر میشن 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
چ دعایی بهتر از صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد انشاالله مادرت همیشه صحیح و سلامت باشه  تو ...

دعا میکنم برات عزیزم انشالله مشکل و گرفتاریهات به حق این شب عزیز حل بشه