2777
2789
عنوان

اگه از نظر مالی خیلی خوب بودین

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 45 پست

آره حتما کار می‌کردم و برام مهم نبود پول اون

شاید یه روزی ازش جدا میشدم

پس باید فکر همه چی بکنی

البته من دوست دارم پول خودم باشه 

دوست ندارم پول یکی دیگه بگیرم

البته که شوهر وظیفه که خرج زن بده 

[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 

من مجردم و وضعیت مالی مون هم همینطور که گفتی هست نمیخوام پز بدم یا بگم ماپولداریم اینا  گفتم که بدونی راست میگم اره من خودم شاغلم  ومیرم سرکار کلا استقلال خوبه 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطعا سرکار میرفتم

با این تفاوت که خیالم راحت بود برای تمیزی خونه راحت میشه کارگر و اینا گرفت

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃

من همسرم از نظر مالی مشکلی نداره یعنی اصلا حقوق من در برابر همسرم چیزی حساب نمیشه ولی شاغلم چون شغلی که دارم از بچگی هدف شغلیم بوده که بخاطرش درس خوندم کنکور دادم دانشگاه رفتم و..باید بهش میرسیدم 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

شاید ی بیزینس واس خودم درست میکردم مثل مزون لباس عروس ارایشگاهی چیزی چون علاقه دارم

ولی ن بخاطر پولش بخاطر حس خوبش

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️

نه نمیرفتم اصلا

وقت خودمو با ورزش و کلاسای هنری و مسافرت پر میکردم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

دوست من شوهرش پولداره در حد خونه بزرگ تو بالاشهر تهران که خودش خریده با درآمد بالا و سفر خارج جفتشونم ۳۰ سالشونه  یعنی شوهرش سنی نداره پولدارترم میشه 

اما پرستاره و ۴ روز در هفته ۱۲ ساعت سرکاره 

کار کردن سختی های خودش رو داره

با توجه به وضعیت مالیتون خب بهتره کسب و کار خودت رو راه بندازی تا اینکه بخوای جایی برای کسی کار کنی

و خب کسب و کار شخصی هم واقعا سخته و اراده زیادی میطلبه و در کنارش درآمدی هم که در میاری مهمه

اما میتونی خونه دار باشی و مادری و همسری نمونه

درکنارش کلاس های مختلف و باشگاه و استخر و...بری وقتت رو اینطوری پر کنی

بستگی به شرایط خودت داره که چطور حالت بهتره

منم مثل شما بودم بین این دو گزینه گزینه دوم رو انتخاب کردم

اگه بعدها تصمیمم عوض نشه

اونوقت یه کار برای خودم راه مینداختم کاری که دیگران برام کار کنند نباشم هم مشکلی نباشه هر وقت دوست داشته باشم برم سفر و تفریح 

وحتی اگه درآمدم در حدی بود که فقط بتونه هزینه کارگر خونه رو بده باز هم انجام میدادم 

من مجردم و وضعیت مالی مون هم همینطور که گفتی هست نمیخوام پز بدم یا بگم ماپولداریم اینا  گفتم که ...

مجرد بود یه آپشن بزرگ هست 

وقتی آدم متاهل هست کلی مسئولیت های جدید به عهده اش هست

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁